AIRBNB
ΒΙΒΛΙΟ

Τώρα μπορείς να μείνεις στο σπίτι του Harry Potter, accio Χριστούγεννα

Potterheads, ενωθείτε. Μας καλούν οι ρίζες μας.

Λένε ότι η αποδοχή είναι το πρώτο βήμα προς την αλλαγή, αλλά ποιος θέλει να παραδεχτεί ότι είναι Muggle; Ποιος είναι Muggle; Σίγουρα όχι εγώ *σφυρίζει το Hedwig’s Theme*.

Εάν ταυτίζεσαι με την άρνησή μου ή θες να ζήσεις έστω για λίγο ως απόφοιτος του Hogwarts, μπορείς να μείνεις στο De Vere House στην Αγγλία. Το βραβευμένο Bed & Breakfast του Lavenham, του ομορφότερου ίσωςμεσαιωνικού χωριού της Μεγάλης Βρετανίας με πάνω από 300 προστατευμένες ιδιοκτησίες, ήταν το σκηνικό του σπιτιού όπου κατέφυγαν οι γονείς του Harry Potter στο κινηματογραφικό franchise της σειράς βιβλίων για να γλιτώσουν από τον Voldemort. Το ίδιο το Lavenham ήταν το Godric’s Hollow. Το De Vere μόλις έγινε διαθέσιμο στο AirBnb.

Η εκκεντρική πρόσοψη του σπιτιού είναι βγαλμένη από τις σελίδες της J.K. Rowling, το εσωτερικό σε περιτριγυρίζει με την ιστορία του Harry και του Ηνωμένου Βασιλείου γενικότερα, και το καθιστικό με τον μπλε καναπέ είναι τέλειο για τους Ravenclaws της παρέας.

Αφού φας κλασικό αγγλικό πρωινό στην τραπεζαρία με την παρέα σου και πριν επιστρέψεις για τον κήπο και το τζάκι, κάνε μια βόλτα στο ιστορικό χωριό και βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει για τους υπόλοιπους κατοίκους του Godric’s Hollow. Σε ποιο από τα υπόλοιπα σπίτια θα έβλεπες την οικογένεια του Dumbledore και σε ποιο την Bathilda Bagshot;

Μόνο μην προσπαθήσεις να διακτινιστείς. Θα σπάσουν τα μάγια.

Διαθεσιμότητα: AirBnb

***

Class of ’99: Το αφιέρωμά μας στο θρυλικό σινεμά του 1999 ολοκληρώνεται στο νέο επεισόδιο του POP για τις Δύσκολες Ώρες, με τις 35 ταινίες που διαμόρφωσαν την καλύτερη χρονιά του κινηματογράφου!