ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Ζάμπρας και Ατζαράκης έχουν το αντίδοτο για την κυριακάτικη βαρεμάρα

Ξαναγυρίζουν αγαπημένες σκηνές του σινεμά πίνοντας AMSTEL Radler.

Γνωρίσαμε τον Διονύση Ατζαράκη και τον Θωμά Ζάμπρα ως δίδυμο στο ‘Cinelthete’, μια αστεία εκπομπή για το σινεμά και την τηλεόραση. Τον τελευταιο μήνα επέστρεψαν με το ‘No Drama Sundays’ για να δώσουν χρώμα στις Κυριακές μας βάζοντας ξανά το σινεμά σε άβολη θέση, αυτή τη φορά ως The Radlers, αμπάσαντορς της AMSTEL Radler.

Μάστερ στο να γελοιοποιούν καταστάσεις, αποφάσισαν να πάρουν μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές του σινεμά και να βγάλουν το κουλ από μέσα τους καίγοντας τον διάλογο σε τέτοιο βαθμό, που μέσα από τις στάχτες του αναγεννάται και ξαναγίνεται κουλ.

Ας, λοιπόν, δούμε ένα ένα τα εμπνευσμένα σκετσάκια τους, για να τα κάνουμε λιγότερο αστεία, αφού πάντα όταν εξηγείς ένα αστείο το κάνεις λιγότερο αστείο (ή και όχι -κάποιες φορές είναι αστείο και να το εξηγείς, αλλά σήμερα δεν θα είναι μία από αυτές τις φορές).

TI ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ;

Το ‘Se7en’ είναι μία ταινία με ένα από τα γνωστότερα και εφιαλτικότερα φινάλε, που έχουν υπάρξει στο Hollywood. O Brad σπαράζει μπροστά στον διαβολικό Kevin Spacey, όταν καταλαβαίνει ότι κάτι πολύ κακό παίζει με το κουτί. Μέσα στο κουτί υπάρχει (spoiler alert: αλλά οκέι έχουμε 2018, πιο σπόιλερ θα είναι να σας πούμε την αρχή του ‘Se7en’ και του ‘Sixth Sense’ παρά το τέλος) το κεφάλι της Gwyneth Paltrow, της όμορφης γυναίκας του Brad με την τέλεια ζωή.

Στην εκδοχή του Θωμά-Brad και του Διονύση-Spacey, ο Θωμάς δεν καταλαβαίνει τι του λέει ο Διονύσης, γιατί του διακόπτει συνεχώς την αφήγηση. Όταν φτάνει η στιγμή να ανοιχτεί το κουτί υπάρχει μία AMSTEL Radler. Η Paltrow όμως έχει γλιτώσει το κεφάλι της;

ΜΠΛΕ Ή ΚΟΚΚΙΝΟ;

Σε μια από τις πιο κλασικές σκηνές του ‘Matrix’ ο Morpheus δίνει την επιλογή στον Neo να δαγκώσει το μήλο της γνώσης και να βγει από τον λήθαργο που η ανθρωπότητα είναι καταδικασμένη να ζει από τη γέννησή της.

Στο reboot των Radlers, αυτή τη φορά ο Διοneoσης είναι αυτός που δεν καταλαβαίνει τι του λέει ο Θωμάς, ενώ στο τέλος αφήνουν τη φάση με την κοιμισμένη ανθρωπότητα και μοιράζονται δυο μπίρες.

ΧΑΜΑΛΗ KID

Στο ‘Karate Kid’ o Μr Miyagi βάζει το καλό παιδί Daniel Larusso να του κάνει τις δουλειές του σπιτιού, μόνο και μόνο για να του αποδείξει, όταν θα τον αμφισβητήσει ως δάσκαλο, ότι έτσι του έδωσε τα εργαλεία, για να γίνει καλός καρατέκα.

Στην εκδοχή του Διονύση και του Θωμά, την οποία στο live τους χαρακτήρισαν την πιο αγαπημένη τους, ο Διονύσης κάνει όλη μέρα τον χαμάλη, για να είναι μες στην τρίχα και να κυκλοφορεί ο Θωμάς. Και όταν φτάνει η στιγμή να αξιοποιήσει ο Διονύσης όλα όσα δεν καταλάβαινε ότι μάθαινε, πρώτα θα τα τσουγκρίσουν και μετά θα τσουγκρίσουν δυο Radler. 

* Μπορείτε να απολαύσετε τους Radlers στο κανάλι της AMSTEL στο Youtube. Και στις 26 Αυγούστου θα επιστρέψουν για τρεις ακόμα Κυριακές με νέα επεισόδια.