ΛΙΣΤΕΣ

Τα 10 highlights των φετινών ριάλιτι

Ήταν μια σεζόν γεμάτη ωμή τηλεοπτική αλήθεια.

Η ελληνική τηλεόραση έχει κάνει δυναμικό καμπάκ -μία λέξη που έχω παβλοφικά πλέον συνδέσει με την Άντζελα- και αυτό φαίνεται κυρίως από τα ριάλιτι που έχουν γίνει το βασικό τηλεοπτικό τόπικ των τελευταίων δύο ετών. Το 2018 ήταν πιο πλούσιο από ποτέ σε ριάλιτι και εδώ μαζέψαμε τις καλύτερες στιγμές τους.

Survivor 2 – Έφοδος Kωνσταντίνας Σπυροπούλου

Aν κάποιος μου έδινε 1000 ευρώ για να του πω ποιος είναι ο νικητής του φετινού Survivor, δεν θα ήξερα τι να του απαντήσω. To μόνο που θυμάμαι από το Survivor 2 είναι το σαρωτικό πέρασμα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, που της έδωσε και εκπομπή για τη φετινή σεζόν.

Masterchef 2

O Σελίμ.

GAME OF LOVE – ΕΙΜΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΣΟΥ;

Δεν είναι ότι δεν έχουμε δει χειρότερα πράγματα από το ‘Game of Love’ στην τηλεόραση. Όταν πρωτοξεκίνησε, η ελληνική ιδιωτική τηλεόραση ήταν σαν το ίντερνετ. Μπορούσες να βρεις τα πάντα. Και πάρα πολύ καλά πράγματα και πάρα πολύ κακά πράγματα. Ακόμη και το αθώο ‘Κωνσταντίνου και Ελένης’ είχε βρισιές και μία σκηνή με τόπλες στριπτίζ που έπαιζε κανονικά τα μεσημέρια. Απλά από τότε που άρχισε να λογοκρίνεται λόγω των προστίμων, τα χουμε ξεχάσει. Παράλληλα επειδή πια δεν βγαίνει και τίποτα καλό για να εξισορροπήσει το κακό -όπως συμβαίνει στο ίντερνετ- το κακό μας φαίνεται ακόμα χειρότερο.

Το ‘Game of Love’ δεν ήταν κακό μόνο και μόνο επειδή ήταν τρας. Ήταν κακό επειδή το προσπαθούσε πολύ. Και το τρας θέλει μια αυθεντικότητα και έναν αυθορμητισμό για να είναι καλό. Η πιο λοιπόν αυθεντική τρας του στιγμή ήταν το ξέσπασμα της Σντέλλας Ντακ.

My style rocks 2

To 2ο My Style Rocks δεν προκάλεσε ούτε λίγο τον ντόρο του πρώτου, μάθαμε όμως τι είναι το αμερικάνικο σπαγγάτο.

Power of Love

Mηδέν χιούμορ, μηδέν παραγωγή, πολύ givaway και όμως κάτι μας τράβηξε στο αγνό αυτό τρας της χρονιάς.

MasterChef Junior – H ψεύτικη ανάμνηση του Κωνσταντίνου

Μου ήταν δύσκολο να διαλέξω ανάμεσα στην Κλεοπάτρα και τον Κωνσταντίνο, αλλά η ψεύτικη ανάμνηση και μόνο ως τίτλος νικά.

GNTM – ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ

Η ατάκα που έχει γίνει πια μέρος του λεξιλογίου μας.

Nomads 2 – Η οικειοθελής αποχώρηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη

Στο Nomads 2 μπήκαν στη μέση του παιχνιδιού οι παλαίμαχοι παίκτες του πρώτου Survivor και ούτε και αυτοί κατάφεραν να κινήσουν το ενδιαφέρον του κοινού. Αυτή που κίνησε το ενδιαφέρον ήταν η Δήμητρα Αλεξανδράκη και η αποφασή της να αποχωρήσει.

Project Runaway – Aυτό το gif

 

To πιο πέρασε και δεν ακούμπησε ριάλιτι της χρονιάς προσέφερε το υλικό για αυτό το πολύ τέλειο βιντεακι.

Το 3ο Τρολάρισμα του Καπουτζίδη στο The Voice

Γράφω τη λέξη τρολάρισμα και τρέμουν τα χέρια μου από το πόσο τη μισώ, αλλά τι να κάνουμε έτσι έγινε γνωστό. Το Voice είναι ένα ακόμη παιχνίδι, που αν μου έδινες 1000 ευρώ δεν θα ήξερα να σου πω τον νικητή, όχι μόνο του φετινού αλλά όλων όσων έχουν γίνει ως τώρα. Το μόνο που δίνει λόγο στην ύπαρξή τους είναι το φοβερό τραγούδι του Καπουτζίδη, που κοροϊδεύει τους τζάτζιζ τα τελευταία τρία χρόνια. Και εκεί που νόμιζες ότι δεν μπορεί να το κάνει καλύτερα, φέτος έκανε και βίντεοκλιπ. Το βίντεο απογειώνεται στην επέμβαση Μαραβέγια.

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2018:

Οι 30 καλύτερες σειρές του 2018
Τα πιο σημαντικά άλμπουμ του 2018
Οι πιο υγρές σκηνές του 2018
Οι καλύτερες ταινίες του 2018