ΣΙΝΕΜΑ

Μάθε την αλήθεια για τον Rocky Balboa στην πρεμιέρα του ‘Chuck’

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και κέρδισε 1 από τις 10 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα.

Η ταινία ‘Chuck: H Ιστορία του ραγματικού Rocky Balboa’ αφηγείται την ιστορία του Τσακ Ουέπνερ, ενός πωλητή αλκοολούχων ποτών από το Νιου Τζέρσεϊ, ο οποίος κατάφερε να αντέξει 15 γύρους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βαρέων Βαρών του 1975 εναντίον του διασημότερου μποξέρ όλων των εποχών, Μοχάμεντ Άλι, και τελικά ενέπνευσε το πολλών δισεκατομμυρίων franchise του Rocky. Στα δέκα χρόνια του ως μπόξερ, ο Ουέπνερ υπέστη οκτώ σπασμένες μύτες, δύο knockouts και συνολικά 313 ράμματα. Αλλά οι σκληρότερες μάχες που έδωσε ήταν έξω από το ρινγκ, ζώντας μια επική ζωή γεμάτη ποτά, ναρκωτικά, άγριων θηλυκών και με πολλά σκαμπανεβάσματα.

Τα σκηνοθετικά ηνία ανέλαβε ο Φιλίπ Φαλαρντό, τονίζοντας: “Δεν είναι μία ακόμη ιστορία για το box, ή για τον άνθρωπο που ενέπνευσε τον Σταλόνε να γράψει τον Rocky. Είναι μία ταινία που συναισθηματικά μιλάει σε πολύ κόσμο. Δεν γνωρίζω πολλά για τον κόσμο του box, οπότε είμαι αυτός που κοιτάει από έξω προς τα μέσα. Έχω, με άλλα λόγια, την ίδια ματιά με το κοινό. Επίσης, θέλαμε μια αυθεντική εικόνα για τη ζωή ενός boxer. Ίσως όχι τόσο εντυπωσιακή όσο παρουσιάζεται σε άλλες ταινίες, αλλά εξίσου αληθινή”.

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα, κέρδισε 1 από τις 10 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα, και μάθε κι εσύ την αλήθεια για τον πραγματικό Rocky την Τετάρτη 24/5 στις 20.00, στο Odeon Starcity.

* Το ‘Chuck’ κυκλοφορεί στις 25 Μαΐου από την Odeon.