ΣΙΝΕΜΑ

Good morning, Angels: Οι νέοι Άγγελοι του Τσάρλι είναι εδώ

Η σκυτάλη περνάει σε νέο αίμα.

Μετά το ‘Ocean’s 8’, το πολυαναμενόμενο ‘Widows’ και την επιβεβαίωση του ‘Legally Blonde 3’, τώρα έχουμε και το remake του ‘Charlie’s Angels’ στα σκαριά.

Μία-μία οι φήμες αρχίζουν να επιβεβαιώνονται. Αρχικά η Elizabeth Banks που έμαθες στο ‘Zack and Miri Make a Porno’ και γνώρισες καλύτερα στα ‘Modern Family’, ’30 Rock’ και ‘Hunger Games’ θα βρεθεί ξανά στην καρέκλα του σκηνοθέτη μετά το ‘Pitch Perfect 2’. Ίσως κάπως έτσι έπεσε στο τραπέζι και η πρόταση της Naomi Scott για έναν από τους τρεις βασικούς ρόλου. Η Banks και η Scott πρωταγωνίστησαν μαζί στο περσινό ‘Power Rangers’ που ήταν καλύτερο απ’ ότι όφειλε να είναι. Εντωμεταξύ η Scott μέσα σε έναν χρόνο έκλεισε και τον ρόλο της Jasmine στο ‘Aladdin’ και τούτο. Κάποιος να δώσει αύξηση στον ατζέντη της.

Επόμενη στάση η Kristen Stewart που δεν έχουμε συνηθίσει σε κωμικούς ρόλους και γι’ αυτό ακριβώς είναι πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή. Τρίτη και καλύτερη (σόρι, γκερλζ) είναι η Lupita Nyong’o που μόλις είδαμε στο ‘Black Panther’ και ξέρουμε ότι μπορεί να πείσει άνετα σε ρόλο δράσης.

Η σειρά ‘Charlie’s Angels’ διήρκησε από το 1976 έως το 1981 και έκανε τη Farrah Fawcett (και τα μαλλιά της) πασίγνωστη. Στη συνέχεια το πρότζεκτ έφτασε στη μεγάλη οθόνη με τις Cameron Diaz, Lucy Liu και Drew Barrymore, ένα καστ που ποτέ δεν αξίζαμε και θέλουμε να δούμε σε cameos στην καινούρια απόπειρα.

Υπενθυμίζουμε στο μεταξύ ότι η Nyong’o μαζί με την Jessica Chastain, την Marion Cotillard, την Penélope Cruz και την Fan Bingbing είχαν την ιδέα για ένα θρίλερ κατασκοπείας στο οποίο θα παίξουν πράκτορες και πήγαν μέχρι τις Κάννες για να το πουλήσουν σε κάποιον τυχερό παραγωγό. Προφανώς και έκλεισαν τη συμφωνία. Το ‘355’ είναι αυτή τη στιγμή σε στάδιο προετοιμασίας.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Υπάρχει το καστ του ‘355’ ή το φανταστήκαμε;