ΣΙΝΕΜΑ

Εύχομαι να σε αγαπήσει κάποιος όπως ο Jake Gyllenhaal τον Sean Paul

Το αδιανόητο ξέσπασμα του ηθοποιού για την τιμή του ράπερ, είναι η αγάπη που λείπει από τον πλανήτη.

Αυτές τις μέρες ο Jake Gyllenhaal κάνει τον γύρο του θριάμβου στα παγκόσμια μέσα για να προμοτάρει τη νέα του ταινία ‘Spider-Man: Far From Home’. Γύρος γιατί πηγαίνει σε πολλά, θριάμβου γιατί η ταινία είναι ο ορισμός της διασκέδασης, να τη δείτε με την ευχή μου και την ευχή του POP για τις Δύσκολες Ώρες όταν κυκλοφορήσει, θα μιλήσουμε από το podcast σύντομα και αναλυτικότερα.

Ο Gyllenhaal υποδύεται με τον γνωστό του ζήλο τον χαρακτήρα του Mysterio, περνάει φανταστικά κι αυτό βγαίνει προς τα έξω με Nicolas Cage επιρροές, και γίνεται άμεσα ένας από τους κορυφαίους αντιπάλους που έχει διασκευάσει το Marvel Cinematic Universe για τη μεγάλη οθόνη.

Μαζί με τον Tom Holland λοιπόν, επισκέφθηκε την εκπομπή Radio 1 Breakfast του Greg James και κλήθηκαν, όπως και άλλοι σελέμπριτι πριν απ’ αυτόν, να σχολιάσουν τις Unpopular Opinions των ακροατών που τους καλούσαν στο τηλέφωνο. Παίρνεις, λες τη μη δημοφιλή σου άποψη, και δέχεσαι – ή δεν δέχεσαι κριτική – γι’ αυτήν.

Όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά με τις απόψεις των ακροατών και τους δύο πρωταγωνιστές, μέχρι που κάποιος τόλμησε να αποκαλέσει τον Sean Paul υπερεκτιμημένο.

Απασφάλιση.

«Αποκλείεται. Όχι. ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟ!!11!».

«Ο Sean Paul κάνει κάθε τραγούδι καλύτερο. Δεν υπάρχει ούτε ένα ρεμίξ που να είναι μέσα και να μην είναι καλό».

COME OOOOOON.

«Κάνει την οδήγηση διασκέδαση. Δεν με νοιάζει τι κάνεις. Θα μπορούσες να είσαι κολλημένος στην κίνηση και θα θες να χορέψεις».

«Θα θες να χορέψεις».

«ΘΑ ΘΕΣ ΝΑ ΧΟΡΕΨΕΙΣ».

Και έρχεται η στιγμή της δικαίωσης. Ο σταθμός θα παίξει Sean Paul.

Η υπόλοιπη εκπομπή είναι ο Jake Gyllenhaal να βγάζει ήχους προσπαθώντας να μιμηθεί τον Τζαμαϊκανό dancehall ράπερ. Ήχους που δεν αξίζαμε ποτέ.

«Εκεί που κάνει ΜΠΡΡΡΑ-ΜΠΑ-ΠΑ!!!».

Όσο βρισκόμαστε μπροστά στη γέννηση ενός ακόμη meme με τον Jake Gyllenhaal, ας αποδώσουμε φόρο τιμής και στα σνακ που τα ξεκίνησαν όλα:

ΚΙ ΑΛΛΗ MARVEL:

Αναλύουμε διεξοδικά το ‘Avengers: Endgame’