Outnow.ch
ΣΙΝΕΜΑ

Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας ‘Maleficent: Η Δύναμη του Σκότους’

Τη Τετάρτη 16/10 στα Village Cinemas στο Mall και ώρα 19:00 δείτε πρώτοι τη νέα υπερπαραγωγή της Disney.

Μετά την εισπρακτική επιτυχία της πρώτης ταινίας, που αγαπήθηκε από κοινό και κριτικούς, η σαγηνευτική Maleficent επιστρέφει δριμύτερη με μία συναρπαστική περιπέτεια, παρέα με αξέχαστους χαρακτήρες και φόντο μαγικά τοπία. Ο ταλαντούχος Nορβηγός Joachim Rønning (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, Kon-Tiki) σκηνοθετεί την Angelina Jolie και την Elle Fanning, που ενσαρκώνουν τη διαβόητη μάγισσα και την μεγαλύτερη πια βαφτιστήρα της αντίστοιχα, ενώ το λαμπερό καστ συμπληρώνει η θρυλική Michelle Pfeiffer σε ρόλο που την αναδεικνύει σε άξιο αντίπαλο της Maleficent.

H νέα υπερπαραγωγή της Disney θα μας ταξιδέψει σε καινούρια καθηλωτικά τοπία, όπου ζουν αερικά, ξωτικά και παράξενα πλάσματα που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ. Στο επίκεντρο της ιστορίας παραμένει η γεμάτη αγάπη, αλλά και παρεξηγήσεις, σχέση ανάμεσα στη Maleficent και την Aurora, μία σχέση που για μια ακόμα φορά θα περάσει μέσα από πολλές δοκιμασίες και περιπέτειες για να μεταφέρει το μήνυμα της αποδοχής της διαφορετικότητας του άλλου. Όπως συνοψίζει η Angelina Jolie για το μήνυμα της ταινίας:”Στο τέλος, η ταινία λέει κάτι πολύ όμορφο: να ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους να είναι πιστοί στην πραγματική τους φύση, να τους αποδεχόμαστε και να δημιουργούμε οικογένειες μέσα από αυτό”.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα για να μπείτε στην κλήρωση και να δείτε πρώτοι την ταινία.

Σύνοψη

H Maleficent (Angelina Jolie) και η βαφτιστήρα της Aurora (Elle Fanning) έρχονται αντιμέτωπες με περίπλοκους οικογενειακούς δεσμούς -που ενώ τις φέρνουν κοντά την ίδια στιγμή της τις ωθούν σε αντίθετες κατευθύνσεις- με αφορμή μία γαμήλια τελετή και την εμφάνιση απρόσμενων συμμάχων και σκοτεινών, πρωτόγνωρων δυνάμεων.

Διάρκεια: 118’

Από τις 17 Οκτωβρίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood.

(Κεντρική φωτογραφία: Outnow.ch)