ΑP Photos
ΛΙΣΤΕΣ

Η λίστα των καλύτερων ταινιών του Μπαράκ Ομπάμα θα σε εντυπωσιάσει

Κι όμως υπάρχουν δύο σημαντικές απουσίες.

Σε μια από τις κλασικές του λίστες οι οποίες υπηρετούν αυτό που πάντα προσπαθούσε να υπηρετήσει ο Barack Obama -το είναι είναι δηλαδή ο κουλ θείος μας- ο πρώην Πλανητάρχης πόσταρε τις 18 αγαπημένες του ταινίες για το 2019. Μαζί με αυτές και 3 σειρές που ξεχώρισε και που χαρακτήρισε “as powerful as movies'”.

Μέσα σε αυτή τη λίστα θα βρεις κανείς τα κλασικά καλύτερα του 2019 (‘Ford v Ferrari’, ‘The Irishman’, ‘Marriage Story’, Parasite’ και ‘Transit’). Από τη λίστα λείπει σχεδόν εκκωφαντικά ο Joker αλλά και ο Tarantino. Μέσα στη λίστα βέβαια θα βρει κανείς και το ‘Αmerican Factory’ μέρος της παραγωγής του οποίου ήταν και ο ίδιος με τη συζυγό του Michelle Obama. Ως προς τις σειρές θα βρείτε φυσικά και το εκπληκτικό ‘Fleabag’ αλλά και ‘Watchmen’ που πρωταγωνιστούν και στη δική μας λίστα με τις καλύτερες σειρές. Και μπράβο του γι’αυτό. Και μπράβο μας γι’αυτό.

Αναλυτικά, η λιστά με τις επιλογές του πρώην Αμερικανού Προέδρου:

 

ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΛΙΣΤΕΣ:

Οι 15 καλύτερες σειρές του 2019
Τα καλύτερα άλμπουμ της χρονιάς για το 2019
Οι καλύτερες ταινίες του 2019

***

Αν και εσύ αγαπάς τα Star Wars και την ιστορία τους, το αφιέρωμά μας ‘May the Pod Be With You’ είναι εδώ!

Πώς διαμορφώθηκε το Force Awakens και τι φρέσκο έφερε στο τραπέζι; Ποιος είναι ο ρόλος του Last Jedi και ποιο ήταν το όραμά του για τα Star Wars; Τι επηρέασε το Rise of Skywalker και τι έκανε καλά; Και τελικά, σκότωσαν οι φαν αυτό που αγαπούσαν περισσότερο;