ΛΙΣΤΕΣ

Στο Άπειρο κι ακόμα παραπέρα: Ποια ταινία εξερεύνησε πιο μαγικά το διάστημα;

Το σινεμά κατακτά το άπειρο όπως εσύ μπορείς να κατακτήσεις τα άπειρα data που σου προσφέρει το WIND ΟΝΕ.

Την τελευταία πενταετία το ενδιαφέρον για τις ταινίες εξερεύνησης του διαστήματος έχει φτάσει σε άλλα επίπεδα και μας έχει προσφέρει μερικές από τις καλύτερες ταινίες του είδους στην ιστορία του κινηματογράφου.

Κάθε διαστημική ιστορία είναι και μια ιστορία επιβίωσης, μια μάχη με το άπειρο. Όσο άπειρα είναι και τα GB που σου προσφέρει το WIND ΟΝΕ. Έτσι όπως το ίντερνετ θα επιβιώνει στη συσκευή σου για πάντα, έτσι κατάφεραν να επιβιώσουν και οι παρακάτω πρωταγωνιστές.

AD ASTRA (2019)

OUTNOW.CH

Στην πιο πρόσφατη ταινία της λίστας μας, ο Brad Pitt προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον επι χρόνια εξαφανισμένο αστροναύτη πατέρα του και μαζί με αυτό να κερδίσει επιτέλους και ένα Όσκαρ. Η δράση της ταινίας είναι τοποθετημένη σε ένα μέλλον που οι άνθρωποι έχουν αποικήσει τη Σελήνη και τον Άρη και τα έχουν κάνει χειρότερα και από τη γη. Ο πατέρας του βρίσκεται μάλλον χαμένος μέσα στο ηλιακό σύστημα στην προσπάθειά του να βρει εξωγήινη ζωή. Ο Brad ακολουθεί τα ίχνη του πατέρα του και όλο αυτό δεν ξέρουμε πού θα τον οδηγήσει και πού θα σταματήσει.

THE MARTIAN (2015)

Σε ένα κοντινό μέλλον, στο οποίο οι άνθρωποι έχουν την τεχνολογία για να πραγματοποιήσουν επανδρωμένη αποστολή στον Άρη, ο Matt Damon είναι μέλος ενός crew μιας τέτοιας αποστολής. Ένα ατύχημα τον αφήνει μόνο του στον Άρη και χωρίς επικοινωνία με τη Γη. Η μόνη του ελπίδα είναι η επόμενη αποστολή, που είναι προγραμματισμένη σε 4 χρόνια. Για να καταφέρει να επιβιώσει στήνει ένα θερμοκήπιο και καλλιεργεί πατάτες. Ο σκηνοθέτης του ‘Alien’, Ridley Scott, επέστρεψε σε αυτό που γνωρίζει καλύτερα από όλα. Τη σχέση ανθρώπου και διαστήματος.

INTERSTELLAR (2014)

Το ‘Ιnterstellar’ είναι μία από τις καλύτερες σύγχρονες ταινίες εξερεύνησης του διαστήματος. Σε ένα μέλλον που το μέλλον της ανθρωπότητας είναι αβέβαιο, ο Matthew McConaughey αναλαμβάνει να οδηγήσει μία αποστολή που μεταφέρει κατεψυγμένα ανθρώπινα έμβρυα, για να αποικήσουν έναν νέο κατοικήσιμο πλανήτη. Η σχετικότητα του χρόνου παίζει μεγάλο ρόλο στην υπόθεση της ταινίας. Όπως θα τα χάσεις με τον χρόνο βλέποντας το ‘Interstellar’, έτσι θα τα χάσεις και με το πόσο διαδικτυακό χρόνο θα έχεις με το WIND ΟΝΕ.

GRAVITY (2013)

Η Sandra Bullock ζει και εκείνη το δικό της ‘Survivor’. Στην πρώτη της αποστολή στο διάστημα, πεθαίνει ολόκληρο το crew και καταλήγει να περιπλανιέται μόνη της στο άπειρο.

Και μην ξεχνάς! Άκου το τελευταίο ‘POP Για τις Δύσκολες Ώρες’, στο οποίο θυμόμαστε την ‘Έκτη Αίσθηση’, την πιο πολυσυζητημένη ταινία του ’99, και την ανατροπή που έγινε μαζικό φαινόμενο, μαζί με αποκλειστικές δηλώσεις του ίδιου του Shyamalan για τα twists και τις αποτυχίες του.