ΣΙΝΕΜΑ

Μία από τις καλύτερες στιγμές του ‘Infinity War’ δεν ήταν στο σενάριο

Η τελική μάχη ανέβηκε επίπεδο χάρη σ' αυτή.

Ο κρυφός MVP του ‘Black Panther’ ήταν ο Chief M’Baku. Είχε ξεκάθαρα την καλύτερη αίθουσα θρόνου, έσωσε τον T’Challa και έφερε τις δυνάμεις του σαν από μηχανής θεός στην τελική μάχη, παρότι η φυλή του δεν είχε το καλύτερο ιστορικό με τους ηγέτες της Wakanda.

Α, και γάβγισε στον Martin Freeman για να το βουλώσει. Ανεκτίμητο. Και επινοημένο επιτόπου από τον ηθοποιό που τον υποδύεται, Winston Duke. Ο ηθοποιός έκανε το θαύμα του και στο ‘Infinity War’, σύμφωνα με το commentary των σκηνοθετών αδελφών Russo για το Blu-ray edition της ταινίας.

Στη μάχη της Wakanda όπου μέρος των Avengers, ο στρατός των ντόπιων και η φυλή των Jabari κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν τα space dogs του Thanos, ο M’Baku προετοίμασε τα πνεύματα με μία πολεμική επωδό, λίγο πριν οι δυνάμεις τους φέρουν τη μάχη στους ακόλουθους του Τιτάνα. Ήταν η ίδια επωδός που έδωσε τον ρυθμό εναντίον του Killmonger. Ήταν και ιδέα του Duke.

«Oδήγησε και στην πολεμική ιαχή του T’Challa», δήλωσε ο Joe Russo. Το αγαπημένο και χιλιο-memeτισμένο ‘Wakanda Forever!’.

Οι δύο σκηνοθέτες δεν είχαν ιδέα ότι η φράση θα αποδεικνυόταν τόσο ιδανική. Λογικό αφού όταν γύρισαν τις σκηνές μάχης, το ‘Black Panther’ δεν είχε ακόμα κυκλοφορήσει. Τώρα ξέρουν.

Και ξέρουμε.

|Η ποπ κουλτούρα μέσα από εικόνες| Ακολούθησε το Ιnstagram account του PopCode.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Ζεις ή πέθανες; Τι θα σου συνέβαινε αν ήσουν στο ‘Avengers: Infinity War’
Ποιοι πέθαναν εκτός οθόνης στο ‘Avengers: Infinity War’