ΣΙΝΕΜΑ

Ποιοι πέθαναν εκτός οθόνης στο ‘Avengers: Infinity War’

Πώς να κρυφτείς απ΄τα παιδιά;

Ο Joe Russo, συν-σκηνοθέτης του ‘Infinity War’, έκατσε με τη νεολαία ενός Λυκείου της Iowa και τους απάντησε όλα όσα ήθελαν να ξέρουν και αυτά και εμείς.

Ένας avengnerd μαθητής του σχολείου έκανε απομαγνητοφώνηση του Q&A και μοιράστηκε με τον κόσμο του Reddit, που ως γνωστόν είναι ο υπόλοιπος κόσμος, τις απαντήσεις στα πιο καυτά ερωτήματα που μας άφησε η ταινία.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η VALKYRIE;

Συγνώμη, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η VALKYRIE;

Είπαμε όλοι με μια φωνή μετά την εισαγωγή της ταινίας. Marvel, δεν μας την έδωσες για να μας την πάρεις έτσι. Off-screen τη Valkyrie, ρε;

Ευτυχώς, ο Russo ξέρει την ανησυχία μας.

«Φυσικά και υπήρχαν επιζώντες. Ο Thor λέει στους Guardians ότι ο Thanos σκότωσε τους μισούς ανθρώπους του, αλλά πριν από αυτή τη σκηνή διασωστικά σκάφη παρατάχθηκαν για να πάρουν τους Asgardians – μαζί και τη Valkyrie».

ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ Η GAMORA ΑΦΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ;

Όταν ένας φοιτητής ρώτησε γιατί είδαμε μια μικρότερη Gamora μετά τον θάνατο του χαρακτήρα στον Vormir, ο Russo άφησε ανοιχτή την εκδοχή να βρίσκεται μέσα στη Soul Stone. Μιλάμε άλλωστε για την πιο ξεχωριστή από τις λίθους.

«Όταν ο Thanos μπαίνει μέσα στη Soul Stone κάνει μια συζήτηση με τη νεαρή βερσιόν της Gamora.

Ήταν μια απόπειρα από μέρους μας […] κάθε κακός να είναι ήρωας στη δική του ιστορία – και ένας τόσο παρανοϊκός και ψυχάκιας και άγριος και βίαιος όπως ο Thanos, είναι και πολύπλοκος συναισθηματικά. Νοιάζεται για κάποια πράγματα και είναι δύσκολο για αυτόν να εκτελέσει το σχέδιο του -του κοστίζει κάτι.

Στο τέλος είπε ότι “του κόστισε τα πάντα” και ότι η Gamora ήταν το μόνο που αγαπούσε, γι’ αυτό και τον βάλαμε μαζί της στο τέλος. Για να δείξουμε στον θεατή ότι έχει αληθινά συναισθήματα, παρόλο που είναι ένα τέρας».

ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ Ο THANOS ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ;

Απ’ ότι φαίνεται ο Thanos έμεινε πιστός στο πλάνο που είχε προτείνει κάποτε για τον πλανήτη του, Titan, και δεν εξαίρεσε τον εαυτό του από τη διαδικασία του σναπ.

«Μπορείς να αναρωτηθείς αν άφησε τον εαυτό του να λάβει μέρος σε αυτή την τυχαία διαδικασία. Έχει μία αρκετά ενδιαφέρουσα έκφραση στο πρόσωπό του. Όταν επιστρέφουμε σε αυτόν μετά το σναπ και πριν εξαφανιστεί, μία έκπληξη στο πρόσωπό του.

Αν δεν μιλάμε για το ορίτζιναλ όραμα του Thanos που δεν κάνει διακρίσεις μεταξύ ανθρώπων, τότε προφανώς ο τιτάνας δεν γνωρίζει ακόμα πώς να χρησιμοποιεί το Gauntlet του. Καλό bonus αυτό για τους Avengers.

ΠΟΙΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝ/ΠΟΙΟΙ ΕΖΗΣΑΝ OFF-SCREEN

Σε άλλη συνέντευξη με τη Huffington Post, οι αδελφοί Russo μίλησαν για κάποιους χαρακτήρες που έγιναν σκόνη και θρύψαλα μετά το σναπ του Thanos, για κάποιους που τη γλίτωσαν και για κάποιους που δεν μπορούσαν να σχολιάσουν γιατί θα έμπαιναν σε ναρκοπέδιο με spoilers.

Νεκροί:

– Lady Sif

– Betty Ross

– Ο ηθοποιός που έπαξε τον Loki στο Asgard (Matt Damon)

Ζωντανοί:

– Howard The Duck (υπενθύμιση)

– Valkyrie (τα είπαμε)

– Aunt May

– Nakia

– Pepper

Δεν ξέρω/Δεν απαντώ:

– Jane Foster

– Korg

– Meek

– Ned (κολλητός του Spider-Μan)

– Shuri

Πηγή: io9/ Huffington Post

|Η ποπ κουλτούρα μέσα από εικόνες| Ακολούθησε το Ιnstagram account του PopCode.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ

18 πράγματα που πρέπει να θυμάσαι πριν δεις το ‘Avengers Infinity War
Ώρα να μιλήσουμε για τα spoilers του ‘Avengers: Infinity War’
Ζεις ή πέθανες; Τι θα σου συνέβαινε αν ήσουν στο ‘Avengers: Infinity War’
Αντικαταστήσαμε τους Avengers με Έλληνες ηθοποιούς των 80s
Quiz: Ποιος από τους ορίτζιναλ Avengers είσαι;