ΣΙΝΕΜΑ

O Tom Hiddleston αντιδρά στην οντισιόν του ως Thor

Μπορεί να μην έγινε ο πρωταγωνιστής, αλλά η Marvel του προσέφερε εντυπωσιασμένη τον Loki.

Καλεσμένος στο ‘Tonight Show’ του Jimmy Fallon για την προώθηση του θεατρικού του ‘Betrayal’, ο Tom Hiddleston ανέσυρε αναμνήσεις της πρώτης του γεύσης από τη Marvel.

Ο ηθοποιός είχε κάνει οντισιόν για τον ρόλο του Thor το 2009 – όταν το Marvel Cinematic Universe είχε στη λίστα του μονάχα το ‘Iron Man’ – και θυμάται πως το στούντιο δεν επιθυμούσε να βρει κάποιον βετεράνο σταρ για τις ανάγκες της ταινίας. «Αν ήσουν πάνω από 1.80 cm και είχες ξανθά μαλλιά, μπορούσες να το προσπαθήσεις», θυμάται πριν δει το βίντεο της οντισιόν που του παρουσίασε ο Fallon.

Παρότι δεν πήρε τον ρόλο τελικά, δεν χρειάστηκε ποτέ να περάσει από οντισιόν για τον ρόλο του Loki. Είχε ήδη εντυπωσιάσει επαρκώς τους παραγωγούς που του πρόσφεραν αργότερα τη δουλειά.

Ο Hiddleston θα υποδυθεί ξανά τον κατεργάρη θεό στη σειρά 6 επεισοδίων που ετοιμάζει η Disney+  και θα πιάσει την πλοκή από εκεί που την άφησε με την κλοπή της Space Stone στο ‘Avengers: Endgame’.

***

Class of ’99: Το αφιέρωμά μας στο θρυλικό σινεμά του 1999 ολοκληρώνεται στο νέο επεισόδιο του POP για τις Δύσκολες Ώρες, με τις 35 ταινίες που διαμόρφωσαν την καλύτερη χρονιά του κινηματογράφου!

ΚΙ ΑΛΛΗ MARVEL:

Η Natalie Portman είναι ο νέος Thor και άλλα 12 νέα της Marvel που μας ισοπέδωσαν