ΣΙΝΕΜΑ

Aναστατώνονται τα σύμπαντα: O Jared Leto θα παίξει και τον Έλληνα Morbius

Κρατάτε τον λογαριασμό;

Ακόμα ένα νέο που μας προκαλεί έκπληξη -αν και τίποτα δεν μας προκαλεί πολλή έκπληξη- έρχεται από τον κόσμο των υπερηρώων.

O Jared Leto όπως ξέρουμε θα συνεχίσει και τον ρόλο του ως creepy Joker στο ‘Suicide Squad 2’, στο ‘Birds of Prey’ και σε σόλο ταινία Joker -άσχετη με την ταινία Joker του Joaquin Phoenix. Ήρθε λοιπόν να προστεθεί στο αντιηρωικό βιογραφικό του -πριν λίγους μήνες τον είχαμε δει και ως creepy Niander Wallace στο Blade Runner 2049- ένας ακόμη ρόλος, εκείνος του Morbius.

Ο ίδιος ο Leto επιβεβαίωσε την είδηση μέσω Instagram.

A post shared by JARED LETO (@jaredleto) on

Ο Μorbius ήταν ένας λαμπρός επιστήμων που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα, και στην προσπάθειά του να θεραπεύσει την σπάνια, θανατηφόρα ασθένεια στο αίμα από την οποία υποφέρει, καταλήγει να γίνει βαμπίρ. H ταινία για τον Morbius θα ανήκει στο σύμπαν των spin-off του Spider-Man που ανήκει και το ‘Venom‘ με τον Tom Hardy.

Την ταινία θα σκηνοθετήσει ο Daniel Espinosa και το σενάριο θα γράψουν οι Burk Sharpless και Matt Sazama, που ήταν πίσω από το φετινό ‘Lost in Space‘ του Netflix που και μας άρεσε και δεν μας άρεσε (και ήταν και πίσω από το σενάριο του ‘Gods of Egypt’, αλλά ας το ξεχάσουμε καλύτερα αυτό).

Και κάπου εδώ ας κάνουμε και μια μικρή βουτιά στο παρελθόν και τo 2006 που το περιοδικό ‘Fangoria’ έβλεπε μπροστά και απένημε τον τίτλο του ‘Dark Prince’ στον Jared Leto λόγω 30 seconds to Mars (νικώντας τα τρελά φαβορί Gerard Way από My Chemical Romance και Ville Valo), για μουσικούς λόγους δηλαδή μεν, για πολύ δίκαιους όπως δείχνει η ιστορία δε.

|Η ποπ κουλτούρα μέσα από εικόνες| Ακολούθησε το Ιnstagram account του PopCode.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Δε μπορείς να πεις όχι στον Joker : O Jared Leto στο PopCode
Και ο Joaquin Phoenix θέλει να παίξει τον Τζόκερ, άλλος για τη βάρκα της Gotham
Ο Tom Hardy παλεύει με το εγώ του στο νέο τρέιλερ του Venom