ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Γιατί θα δίναμε το Notting Hill στους εξωγήινους

Ποια ατάκα της σιχάθηκε η Julia Roberts; Τι δουλειά είχε ο Leonardo DiCaprio με τα γυρίσματα; Και γιατί αναρωτιόμαστε αν η Anna Scott ήταν τελικά sociopath; Απαντάμε σε όλα.

Η πιο επιτυχημένη εισπρακτικά ρομαντική κομεντί της Julia Roberts είχε κλείσει ιδανικά τη χρυσή δεκαετία του είδους και μπορεί να είναι περήφανη για το πόσο έχει καλογεράσει σε σχέση με άλλες, σύγχρονές της rom-com.

Στο νέο POP για τις Δύσκολες Ώρες, η Ιωσηφίνα Γριβέα, ο Θοδωρής Δημητρόπουλος και η καλεσμένη τους, Νάνσυ Κωστακοπούλου, συνεχίζουν το αφιέρωμά τους στο θρυλικό, κινηματογραφικό 1999 και αναλύουν όλους τους λόγους που το ‘Notting Hill’ θα ήταν φανταστικό δώρο για τον εξωγήινο που θα αναζητήσει δείγματα από τον ανθρώπινο πολιτισμό.

Με εντυπώσεις και info μπροστά και πίσω από την κάμερα, αναλύουμε την επίδραση της ταινίας, τον ρόλο της στο πάνθεον των ρομαντικών κομεντί και την επαναφορά του είδους στο σημερινό Χόλιγουντ. Ποια ατάκα της σιχάθηκε η Julia Roberts; Ποιος διάσημος ηθοποιός παραλίγο να διαλύσει τα γυρίσματα; Σε τι ξεχωρίζει διαχρονικά η πένα του Richard Curtis; Και γιατί αναρωτιόμαστε αν η Anna Scott ήταν τελικά sociopath;

Βρες και κάνε subscribe σε όλα τα Podcast του Oneman εδώSoundcloud/Castbox/Spotify/iTunes/RSS. Στείλε μας σχόλια/ερωτήσεις/προτάσεις για θέματα στο [email protected].

***

Βρες τον Θοδωρή Δημητρόπουλο @dark_tyler στο Twitter και το Instagram/[email protected]

Βρες την Ιωσηφίνα Γριβέα @ Facebook/[email protected]

ΚΙ ΑΛΛΟ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟ 1999:

Eyes Wide Shut στα 20: Ο εφιάλτης του Κιούμπρικ εξιλεώνεται
20 χρόνια μετά, σπάμε τον 1ο κανόνα του Fight Club: Μιλάμε για το Fight Club
20 χρόνια μετά, το ‘Matrix’ είναι ακόμη μια τέλεια ταινία