ΣΙΝΕΜΑ

Και τώρα θα δούμε τον J.K. Simmons να φωνάζει σε ΟΥΚάδες

Δες ένα αποκλειστικό κλιπ από την ταινία 'Ομάδα Υποβρύχιων Καταστροφών' που βγαίνει σήμερα στις αίθουσες.

Είτε ανήκει κανείς στους παλιότερους φανς του J.K. Simmons, από την εποχή που έβαζε τις φωνές στον Spider-Man ως J. Jonah Jameson, είτε στους πιο πρόσφατους, από τότε που κέρδισε Όσκαρ βάζοντας τις φωνές στον Miles Teller στο ‘Whiplash’, το μόνο σίγουρο είναι πως όλοι μας εκτιμούμε τον αγαπημένο καρατερίστα ηθοποιό – και τα γκαρίσματά του.

(Γι’αυτό κερδίζει έξτρα πόντους ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης που τον έβαλε στο ‘Ένας Άλλος Κόσμος’ ως γλυκό κύριο που δε φωνάζει ούτε για λίγο.)

Ο Simmons είναι προφανώς ένας πολύ κύριος λόγος να δεις το ‘Ομάδα Υποβρύχιων Καταστροφών’ (‘Renegades’), μια περιπέτεια σε παραγωγή Luc Besson όπου μια ομάδα αμερικανών ειδικών κομάντο ανακαλύπτει έναν υποβρύχιο θησαυρό – και φυσικά τα μέλη αρχίζουν να διαφωνούν τι να κάνουν με αυτόν.

Για να πάρεις μια πρώτη γεύση, εξασφαλίσαμε ένα κλιπάκι από την ταινία, με τον Simmons να βάζει τις φωνές στους κομάντο του:

Με την ευκαιρία, ας θυμηθούμε λίγο ακόμα Έξαλλο J.K. Simmons από τις προηγούμενες επιτυχίες του. Εδώ τρελαίνεται στα γέλια με τον Peter Parker στο ‘Spider-Man 2’. Ήδη άξιζε Όσκαρ μόνο για αυτό το γέλιο:

To θρυλικό ‘not quite my tempo’ από το ‘Whiplash’:

Και εδώ ο J.K. Simmons απολύει τον Ryan Gosling στο ‘La La Land’:

Τσέκαρε το τρέιλερ του ‘Ομάδα Υποβρύχιων Καταστροφών’ (‘Renegades’). Η ταινία βγαίνει στις αίθουσες σήμερα 5 Οκτωβρίου από την Odeon.