ΣΙΝΕΜΑ

To ‘Widows’ δεν μοιάζει με τίποτα από όσα έχει κάνει ο Daniel Kaluuya

Το PopCode εξασφάλισε ένα αποκλειστικό βίντεο με τον παρολίγον οσκαρικό ηθοποιό να μιλά για τη νέα ταινία που πρωταγωνιστεί.

O Daniel Kaluuya έχει δηλώσει ότι το ‘Widows’ δεν μοιάζει με τίποτα από όσα έχει κάνει και σε αυτό το αποκλειστικό βίντεο που εξασφαλίσαμε μιλά για το καστ, τον σκηνοθέτη και τις δυσκολίες του ρόλου του.

Το ‘Widows’ (‘Οι Χήρες’) είναι ένα σύγχρονο θρίλερ με φόντο την εγκληματικότητα, το πάθος και τη διαφθορά από τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη Steve McQueen (12 Χρόνια Σκλάβος) και τη συν-σεναριογράφο και κορυφαία σε πωλήσεις συγγραφέα Gillian Flynn (Gone Girl).

Τοποθετημένο στο σύγχρονο Σικάγο, μέσα σε μια περίοδο αναταραχής, εντάσεις θα δημιουργηθούν όταν η Βερόνικα (η βραβευμένη με Όσκαρ Viola Davis), η Άλις (Elizabeth Debicki), η Λίντα (Michelle Rodriguez) και η Μπελ (Cynthia Erivo), τέσσερις γυναίκες χωρίς κανένα κοινό μεταξύ τους παρά μόνο τα χρέη που τους άφησαν οι νεκροί από τις εγκληματικές δραστηριότητες σύζυγοί τους, αποφασίζουν να πάρουν τη μοίρα στα χέρια τους. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Colin Farrell, Brian Tyree Henry, Daniel Kaluuya, Jacki Weaver, Carrie Coon, Robert Duvall και ο Liam Neeson.

* Το ‘Widows’ (‘Oι Χήρες’) κυκλοφορεί στις αίθουσες από την Odeon.