ΣΙΝΕΜΑ

Το τέρας ελευθερώνεται στο πρώτο αποκλειστικό τρέιλερ του ‘Glass’

To 'Unbreakable' συναντά το 'Split' και η χρονιά που μας έρχεται φαντάζει ήδη η καλύτερη.

Στο ‘Glass’ ο σκηνοθέτης M. Night Shyamalan κλείνει στο ίδιο ίδρυμα τον Crumb από το ‘Split’ και τους χαρακτήρες του Bruce Willis και του Samuel Jackson από το ‘Unbreakable’ και -μισό λεπτό να πάρουμε μια ανάσα- όπως καταλαβαίνετε συμβαίνει η απόλυτη συνάντηση κορυφής.

Το πρώτο τρέιλερ είναι γεγονός και εμείς το έχουμε αποκλειστικά στα ελληνικά για τα μάτια σας μόνο.

Από τον ‘Unbreakable’ , ο Bruce Willis επιστρέφει ως David Dunn και ο Samuel L. Jackson ως Elijah Price, γνωστός και ως Mr. Glass. Αυτή τη φορά όμως έχουν στο πλευρό τους και τον James McAvoy, αναβιώνοντας τον ρόλο του Kevin Wendell Crumb και των πολλαπλών προσωπικοτήτων του που κατοικούν μέσα του, και η Anya Taylor-Joy ως Casey Cooke, η μοναδική που επέζησε της συνάντησης μαζί του.

Ακολουθώντας το φινάλε του έξοχου ‘Split’, ο Glass βρίσκει τον Dunn να καταδιώκει τον Crumb σε μια σειρά από κλιμακωτές συναντήσεις, όπου η στιβαρή παρουσία του Price μοιάζει σαν ενός μαέστρου που φαίνεται να κρατάει μυστικά και για τους δυο.

Μαζί τους επιστρέφουν και ο Spencer Clark, ως γιος του Dunn, και η Charlayne Woodard, ως μητέρα του, όπως τους είδαμε και στο ‘Unbreakable’, αλλά θα δούμε και την αγαπημένη, Sarah Paulson σε ρόλο ψυχιάτρου διαιτητή.

 

To ‘Glass‘ κυκλοφορεί στις 17 Ιανουαρίου 2019 στους κινηματογράφους από την Feelgood.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

What a twist! Όλες οι ανατροπές του M. Night Shyamalan στη σειρά
Ο M. Night Shyamalan δεν είναι άφθαρτος από κοντά
Με το λανθιμικό ‘Split’ είναι επίσημο: O M. Night Shyamalan επέστρεψε