ΛΙΣΤΕΣ

Cobra Kai και το τέλος της Marvel όπως την ξέρεις: 1 ταινία + 6 σειρές για το ΣΚ σου

Thanos, dojo, δράκοι και Uma Thurman. No mercy η ποπ κουλτούρα αυτό το Πάσχα.

Είτε μείνεις μέσα για σειρές και αρνάκι, είτε έχεις όρεξη για σινεμά και αρνάκι, σε έχουμε καλυμμένο.

Σου διαλέγουμε τις ταινίες και τις σειρές που κάνουν πρεμιέρα αυτές τις μέρες και αξίζει να τσεκάρεις.

Ταινίες

Avengers: Endgame

Ταυτότητα: Το τέλος του Marvel Cinematic Universe όπως το γνωρίζεις

Πρωταγωνιστούν: Robert Downey Jr., Scarlet Johansson, Chris Evans, Brie Larson, Jeremy Renner, Chris Hemsworth, Danai Gurira, Mark Ruffalo, Karen Gillan, Don Cheadle, Paul Rudd, Bradley Cooper, Josh Brolin, Gwyneth Palthrow

Στη σκηνοθεσία: Anthony και Joe Russo

Εάν είσαι φανατικός του Marvel Cinematic Universe, τότε αυτή τη στιγμή που μιλάμε έχεις ήδη δει την ταινία και είσαι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Αν όχι, θα σου εγγυηθώ πως αντίθετα με τις φορές που έχουμε ακούσει ότι η Marvel αλλάζει το σύμπαν της για πάντα, αυτή τη φορά μπορείς να είσαι σίγουρος ότι το εννοούν. Οι εναπομείναντες Avengers θα αποπειραθούν να αντιμετωπίσουν ξανά τον Thanos και, με τη βοήθεια του Scott Lang που εμφανίστηκε μυστηριωδώς, θα πάρουν το μεγαλύτερό τους ρίσκο. Αυτή τη φορά τουλάχιστον, θα έχουν μαζί τους και την Captain Marvel.

Η ταινία κυκλοφορεί στις αίθουσες από τη Feelgood.

Σειρές

Cobra Kai: Season 2

Ταυτότητα: O Daniel LaRusso δεν είναι πια το Karate Kid, αλλά έχει karate kids να εκπαιδεύσει

Πόσο, μα ΠΟΣΟ περιμέναμε τη συνέχεια του ‘Cobra Kai’. Η μεγαλύτερη έκπληξη της περσινής άνοιξης και μία από τις πιο απολαυστικές σειρές του 2018 επιστρέφει στο YouTube Premium και, προς το παρόν, μας κρύβει επιμελώς τη δράση του John Kreese που έρχεται για να σπάσει κόκαλα και ψυχολογίες. Τα production values της σειράς φαίνεται να έχουν ανέβει επίσης, χωρίς να την έχουν απομακρύνει από το αξιαγάπητο, άλλοτε πιο πρόχειρο vibe της 1ης σεζόν.

Η σειρά στριμάρει στο YouTube Premium.

Chambers

Ταυτότητα: Teen horror σειρά με την Uma Thurman

Από το ‘Terror’ και το ‘Castle Rock’, μέχρι το ‘Haunting of Hill House’ και το ‘Into the Dark’, η τηλεόραση τιμά τον τρόμο όλο και περισσότερο με κάθε χρονιά που περνάει. Στο ‘Chambers’ μια νεαρή κοπέλα που κάνει μεταμόσχευση καρδιάς αρχίζει να υιοθετεί χαρακτηριστικά του δωρητή της. Το κόνσεπτ δεν είναι άγνωστο, αλλά οι εξελίξεις που μαρτυρούνται στο trailer μυρίζουν καθαρόαιμο horror. Στον ρόλο των γονιών της Sasha (πρωτοεμφανιζόμενη Sivan Alyra Rose), πρωταγωνιστούν οι Uma Thurman και ο Tony Goldwyn (Scandal).

Η σειρά στριμάρει στο Netflix.

She-Ra and the Princesses of Power: Season 2

Ταυτότητα: Reboot του animation που έβλεπες στα ’80s και ’90s

Η νέα ‘She-Ra’ απέκτησε γερά πατήματα από τα πρώτα επεισόδιά της. Μέχρι το τέλος της όμως είχε τρισδιάστατους κεντρικούς χαρακτήρες, ενδιαφέρον περιφερειακό καστ, ποικιλία στις τοποθεσίες, ενδιαφέρουσες μάχες και μία αντίπαλο με συναισθηματικό βάρος πολύ μεγαλύτερο από τον μέσο Big Bad της Marvel. Μπορείς να προχωρήσεις με ασφάλεια στη δεύτερη σεζόν.

Η σειρά στριμάρει στο Netflix.

ReMastered: Devil at the Crossroads

Ταυτότητα: Ντοκιμαντέρ για τη ζωή και τον θάνατο του θρυλικού κιθαρίστα Robert Johnson

Ο Robert Johnson ήταν άσημος στις αρχές των ’30s. Αφού εξαφανίστηκε μυστηριωδώς όμως για 1,5 χρόνο, επέστρεψε με απίστευτες γνώσεις βιρτουόζου πάνω στην κιθάρα. Ο θρύλος λέει ότι κάποια νύχτα σε ένα σταυροδρόμι, ακούμπησε την κιθάρα του στην άσφαλτο και κάλεσε τον Διάβολο. Θα γινόταν μάστερ της κιθάρας με αντάλλαγμα την ψυχή του. Το πολύ συνεπές, πάντα ενδιαφέρον, ανθολογικό ‘ReMastered’ θα πάει πέρα από τον μύθο του.

Η σειρά στριμάρει στο Netflix.

Street Food

Ταυτότητα: Σειρά για foodies

Οι δημιουργοί του πολύκροτου ‘Chef’s Table’ του Netflix τιμούν τους τοπικούς ήρωες του street food με ένα απολαυστικό ντοκιμαντέρ από Ταϊλάνδη, Ινδία, Ιαπωνία, Νότια Κορέα, Σιγκαπούρη, Ινδονησία, Φιλιππίνες και Βιετνάμ.

Η σειρά στριμάρει στο Netflix.

Game of Thrones: Season 8, Episode 3

Ταυτότητα: “Tits and dragons”, σύμφωνα με τον Ian McShane

Θα είναι η μάχη του Winterfell, η μάχη για την ανθρωπότητα; Θα πω ότι το 3ο επεισόδιο είναι νωρίς για να κριθεί η έκβαση μιας τέτοιας προαιώνιας μάχης. Σίγουρα όμως θα κριθούν πολλά αυτή την Κυριακή, που θα καθορίσουν τις κινήσεις των ηρώων στις υπόλοιπες ώρες που μας μένουν. Για θεωρίες, προβλέψεις και ανάλυση για την επόμενη σελίδα του Westeros, επισκέψου την ειδικά διαμορφωμένη μας σελίδα για το ‘Game of Thrones’.

Το ‘Game of Thrones’ προβάλλεται κάθε Κυριακή στη Nova ταυτόχρονα με την Αμερική, και κάθε Δευτέρα Prime Time στις 22.00 στο Novacinema1HD.

ΚΙ ΑΛΛΟ GAME OF THRONES:

Το όπλο που ζήτησε η Arya έχει τις ρίζες του στο βαθύ Westeros
Τι σημαίνουν οι αλλαγές στους τίτλους αρχής του ‘Game of Thrones’
Διάβασα αυτή τη θεωρία για το ‘Game of Thrones’ και συγκλονίστηκα