TARANTINO

Ψήφισες τον πιο κουλ ταραντινικό ήρωα: Και ο νικητής είναι…

Στον επίλογο της Tarantino Week του ONEMAN, εσείς ψηφίσατε τον πιο κουλ ταραντινικό χαρακτήρα. Δείτε το σοκαριστικό αποτέλεσμα που κρίθηκε στο νήμα!

Για όλη τη διάρκεια της περασμένης βδομάδας, στο instagram του ΟΝΕΜΑΝ ψηφίζατε τους αγαπημένους σας χαρακτήρες της ταραντινικής φιλμογραφίας, την ίδια ώρα που το σάιτ είχε αφιερώσει τον χώρο του στον κόσμο του αγαπημένου σκηνοθέτη, με χορταστικό πρωτογενές περιεχόμενο, με αφορμή φυσικά την κυκλοφορία της νέας ταινία του στις αίθουσες.

Το “Κάποτε στο… Χόλιγουντ” είναι λοιπόν ήδη στις αίθουσες από την Feelgood, αλλά στο μεταξύ την εξέλιξη της ψηφοφορία μας ούτε στο Χόλιγουντ δε θα την έφτιαχναν έτσι.

Καθόλη τη διάρκεια της περασμένης βδομάδας, η Νύφη της Ούμα Θέρμαν από το ‘Kill Bill’ κι ο Τζουλς του Σάμιουελ Τζάκσον από το ‘Pulp Fiction’ καθάριζαν με συνοπτικές διαδικασίες τους αντιπάλους τους, με όπλα, με κατάνες, με το φλογερό τους βλέμμα, δεν έχει σημασία. Έφτασαν στον τελικό δια περιπάτου. Κι εκεί τι έγινε; Φυσικά η πιο αγωνιώδης μάχη που δεν έχει σκηνοθετήσει ακόμα ο Κουέντιν Ταραντίνο.

Για όλη τη διάρκεια της ψηφοφορίας ο Τζουλς ήταν μπροστά 5-10 ψήφους, σε ένα ποσοστό τύπου 51-52%, μέχρι που με ανατροπή αντάξια εκείνης απέναντι στην Ο-Ρεν Ίσι, η Νύφη σηκώθηκε αν και αιμόφυρτη, και έριξε το αποφασιστικό χτύπημα. Στη διάρκεια της τελευταίας ώρας μάζεψε τη διαφορά, και τελικά νίκησε, ΜΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟ.

Το αποτέλεσμα έγραψε 50-50.

 

Και ναι, κυριολεκτικά, κέρδισε για μία ψήφο:

 

Μια δίκαιη κατάληξη, και μια άξια νικήτρια στο αποφασισμένο πρόσωπο της Ούμα Θέρμαν. Δεν την σκότωσε ο Μπιλ και τα φίδια-πολεμιστές του, θα έχανε σε ένα instagram poll; Δε νομίζω.

Αυτή είναι η κατάληξη της ταραντινικής μας περιπέτειας για αυτή τη φορά.

Θυμίζουμε πως μπορείτε ακόμα να διαβάσετε τα μεγάλα μας αφιερώματα.

*Το “Κάποτε στο… Χόλιγουντ” προβάλλεται στις αίθουσες από την Feelgood. Οι συνεντεύξεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Καννών.

ΔΕΣ ΚΙ ΑΥΤΑ

Αποκλειστικό: O Quentin Tarantino μας εξηγεί πώς γεννήθηκε η νέα του ταινία
Brad Pitt και Leonardo DiCaprio μιλούν αποκλειστικά στο Oneman για την αντρική φιλία
Βάζουμε στη σειρά όλες τις ταινίες του Quentin Tarantino
True Romance: Την καλύτερη ταινία του Tarantino δεν την σκηνοθέτησε ο ίδιος
Λεπίδες, κιθάρες και αίμα: Οι 24+1 στιγμές της ταραντινικής playlist