ΣΙΝΕΜΑ

Επιτέλους: Το πρώτο τρέιλερ για το ‘Irishman’ του Martin Scorsese

Η πρώτη μας ματιά στην πιο πολυαναμενόμενη ταινία της χρονιάς. Με Robert De Niro, Al Pacino και Joe Pesci, το μπλοκμπάστερ μαφιόζικο έπος του Scorsese για το Netflix μας αποκαλύπτεται.

Είναι, μάλλον δίχως υπερβολή, η πιο πολυαναμενόμενη ταινία της νέας σεζόν. Ο θρύλος Μάρτιν Σκορσέζε, πραγματικά ακούραστος και γεμάτος ενέργεια και πειραματική διάθεση ως και σήμερα, κατάφερε να αποσπάσει ένα τεράστιο μπάτζετ από τη μεγάλη τσέπη του Netflix που ακούγεται πως φτάνει κάπου ανάμεσα στα $160 και τα $200 εκατομμύρια, και φέρνει μαζί στην οθόνη τους Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Αλ Πατσίνο και Τζο Πέσι.

Στο ‘Irishman’ (ο ‘Ιρλανδός’) θα παρακολουθήσουμε μια εγκληματική saga που διατρέχει τις δεκαετίες, επικεντρωμένη γύρω από την εξαφάνιση του Τζίμι Χόφα, και σε αφήγηση ενός βετεράνου του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου με διασυνδέσεις με μερικές από τις πιο διαβόητες προσωπικότητες του 20ού αιώνα. Το αποτέλεσμα είναι η ταινία να παρουσιάζει μεταξύ άλλων κι έναν ψηφιακά νεότερο Ντε Νίρο- μείνετε μαζί με το τρέιλερ ως τα τελευταία του δευτερόλεπτα για να πάρετε μια πρώτη γεύση.

Να το πρώτο teaser trailer για την ταινία:

 

Όπως ανακοινώθηκε πριν λίγες μέρες, η ταινία θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ της Νέας Υόρκης και αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα γερά οσκαρικά χαρτιά του Netflix για τη νέα σεζόν. Αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε με ποιο τρόπο θα διανεμηθεί η ταινία, της οποίας το μεγάλο κόστος και η βαρύτητα των εμπλεκόμενων καλλιτεχνών σημαίνει πως θα υπάρξει μεγάλη πίεση να τη δούμε και στη μεγάλη οθόνη.

Θυμίζουμε πως πέρσι το ‘Roma’ του Αλφόνσο Κουαρόν έγινε η πρώτη ταινία του Netflix που είδαμε σε κύκλώμα διανομής αιθουσών στην Ελλάδα, παράλληλα με την πρεμιέρα της ταινία στην streaming υπηρεσία. Περισσότερες πληροφορίες θα αποκτάμε σταδιακά, ως τότε το ‘Irishman’ γνωρίζουμε πως αναμένεται το ερχόμενο φθινόπωρο μέσα από την πλατφόρμα του Netflix.