ΣΙΝΕΜΑ

Marvel, Pacific Rim και Walking Dead: 11 τρέιλερ που πρέπει να δεις

Όλα τα τρέιλερ που δεν πρέπει να χάσεις αυτή την εβδομάδα.

Και οσκαρικές ταινίες έχουμε, και ζόμπι έχουμε, και Keanu Reeves έχουμε, και γερμανικά μυστήρια έχουμε, και πολλά ακόμη έχουμε.

Για να δούμε τι θα δούμε.

Pacific Rim Uprising

Η απουσία του Guillermo del Toro πίσω από την κάμερα είναι εμφανής, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να μην είμαστε εκεί στην πρεμιέρα.

Πρεμιέρα: 4 Μαΐου 2018

Marvel’s Runaways

Εφηβικό angst, υπερδυνάμεις, θάνατος. Όλα ζωντανεύουν στο Νο.1 Marvel πρότζεκτ που περιμένουμε για φέτος.

Πρεμιέρα: 21 Νοεμβρίου στο Hulu

Molly’s Game

Πρώτη σκηνοθετική δουλειά του βετεράνου σεναριογράφου Aaron για την αληθινή ιστορία της Molly Bloom, της διάσημης σκιέρ που οργάνωσε το πιο ριψοκίνδυνο παιχνίδι πόκερ και έγινε πράκτορας του FBI. Jessica Chastain και Idris Elba με την πρώτη να κοιτάει μια υποψηφιότητα για Όσκαρ.

Πρεμιέρα: 4 Ιανουαρίου 2018

Roman J. Israel, Esq.

Δικαστικό δράμα με τον Denzel Washington στον ρόλο ενός ιδεαλιστή δικηγόρου που ξεμένει από δουλειά και αναγκάζεται να εργαστεί για την εταιρεία ενός σκληροτράχηλου δικηγόρου. Ο ρόλος του Roman J. Israel γράφτηκε συγκεκριμένα για τον Washington.

Πρεμιέρα: 3 Νοεμβρίου (για την Αμερική)

Wonder Wheel

Το ‘Wonder Wheel’ θα κλείσει το Φεστιβάλ της Νέας Υόρκης και φήμες λένε ότι η ερμηνεία της στη νέα ταινία του Woody Allen είναι από τις καλύτερές της. Μαζί της ο Justin Timberlak και η Juno Temple.

Πρεμιέρα: 30 Νοεμβρίου

THE WALKING DEAD – SEASON 8

But what comes next ain’t gonna be pretty. Season 8 premieres October 22. #TWD

A post shared by The Walking Dead (@amcthewalkingdead) on

“Με όσα έχουμε νικήσει και όσα έχουμε γίνει, ο κόσμος είναι δικός μας. Ό,τι και να έρθει στη συνέχεια, έχουμε ήδη κερδίσει!”. Πες τα, Rick.

Πρεμιέρα: 23 Οκτωβρίου στο FOX Life.

REPLICAS

Ο Keanu Reeves σε ρόλο επιστήμονα που έφερε πίσω τη γυναίκα του από τον θάνατο. Προφανώς και τίποτα δε θα πάει καλά.

Πρεμιέρα:  –

The Babysitter

Θριλεροκωμωδία όπου τα θύματα γίνονται οι θύτες με αναφορές σε κλασικές ταινίες όπως ‘Fast Times at Ridgemont High’, ‘Halloween’ και ‘Adventures in Babysitting’.

Πρεμιέρα: 13 Οκτωβρίου στο Netflix

Only the Brave

Περιπέτεια για την αληθινή ελίτ ομάδα πυροσβεστών Granite Mountain Hotshots που ρισκάρουν τη ζωή τους για να σώσουν ένα χωριό από μια φωτιά που θα κατέγραφε η αμερικανική ιστορία. Με Taylor Kitsch, Jennifer Connelly, Jeff Bridges, Josh Brolin και Miles Teller.

Πρεμιέρα: 19 Οκτωβρίου

Dark

Πόσο λατρεύουμε τις μικρές πόλεις με μυστικά που στοιχειώνουν. Στη γερμανική σειρά ‘Dark’, δύο παιδιά εξαφανίζονται αλλά οι απαντήσεις για τον χαμό τους δεν κρύβεται απαραίτητα στο παρόν.

Πρεμιέρα: 1 Δεκεμβρίου στο Netflix

Future Man

Ο Josh Hutcherson (‘Hunger Games’) θα πρέπει να συνδεθεί με ήρωες από video game ώστε να ταξιδέψει πίσω στον χρόνο και να βγάλει από τη μέση έναν επιστήμονα του οποίου η εφεύρεση θα καταπιέσει τις γενιές του μέλλοντος. Από τo δυνατό δίδυμο Seth Rogen-Evan Goldberg.

Πρεμιέρα: 14 Νοεμβρίου στο Hulu

HAPPY!

To graphic novel των Grant Morrison και Darick Robertson έρχεται στην οθόνη σου με Christopher Meloni. Είναι ακριβώς όσο τρελό το περιμέναμε.

Πρεμιέρα: 6 Δεκεμβρίου στο SYFY