ΣΙΝΕΜΑ

O Dude επιστρέφει, όλα είναι καλύτερα τώρα

Ένα ξαφνικό teaser φέρνει επιτέλους πίσω τον χαρακτήρα που λατρέψαμε.

Κι εκεί που χθες ήταν μια μουντή Πέμπτη (ακόμα πιο μουντή αν είσαι φίλος του Παναθηναϊκού εδώ που τα λέμε), μια μίζερη βροχερή μέρα που περίμενες απλά να τελειώσει και να παραδώσει τα σκήπτρα της στην Παρασκευή, συνέβη αυτό και τα έφτιαξε όλα:

Δώρο. Λύτρωση. Μάννα εξ ουρανού. Εορτή. Ο Dude επιστρέφει, 21 χρόνια μετά, γιατί όπως εξηγεί ο Jeff Bridges στο διάρκειας 15 δευτερολέπτων teaser, δεν μπορείς να ζεις στο παρελθόν, μαν. Έτσι, ενσαρκώνοντας τον θρυλικό χαρακτήρα, μας καλεί να μείνουμε συντονισμένοι και να περιμένουμε νεότερα στις 3 Φεβρουαρίου, ημερομηνία του φετινού Super Bowl. Όπως είναι λογικό, η φημολογία είναι πια έντονη, αν και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά, τι σημαίνει η επιστροφή του Dude.

Άλλοι κάνουν λόγο απλά για διαφήμιση στην οποία ο Bridges θα υποδύεται τον Dude, άλλοι συνδέουν το teaser με το spin-off του Jesus, στο οποίο θα πρωταγωνιστεί ο John Turturro και το οποίο ακούμε και δεν βλέπουμε τα τελευταία τρία χρόνια και μερικοί πιο αισιόδοξοι ελπίζουν πως έφτασε η ώρα για το μεγάλο sequel που όλοι περιμένουμε.

Ό,τι κι αν είναι, υπομονή μερικές ημέρες, ο Dude θα μας τα απαντήσει όλα.