ΣΙΝΕΜΑ

Ο Luke Skywalker ξανά στο Millennium Falcon: 10 τρέιλερ που πρέπει να δεις αυτή την εβδομάδα

Όλα τα τρέιλερ που δεν πρέπει να χάσεις αυτή την εβδομάδα.

Και γαλαξίες πολύ, πολύ μακριά έχουμε, και συρρικνωμένο Matt Damon έχουμε, και βραβευμένη Diane Kruger έχουμε, και κωμική Margot Robbie έχουμε, και πολλά ακόμη έχουμε.

Για να δούμε τι θα δούμε:

Star Wars: The Last Jedi

Όπως πάντα τα ασιατικά τρέιλερ δίνουν το κάτι (το πολύ κάτι) παραπάνω.

Star Wars: The Last Jedi: Awake

Δεν ξέρουμε για σένα, αλλά όταν είδαμε τον Luke να μπαίνει στο Millennium χωρίς τον Han στο κόκπιτ, νιώσαμε ένα κλαδί στο μάτι μας.

Πρεμιέρα: 14 Δεκεμβρίου

Downsizing

“Αγάπη μου, συρρίκνωσα τον Matt Damon” δια χειρός Alexander Payne. Παρέα στον Damon κάνουν ο Christoph Waltz, η Hong Chau που μπορεί να πάει μέχρι τα Όσκαρ, ο Oscar Isaac και η Kristen Wiig.

Πρεμιέρα: 4 Ιανουαρίου 2018

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Downsizing: Κριτική από το Φεστιβάλ Βενετίας

In the Fade

 

Πρεμιέρα: 5 Νοεμβρίου (Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης)

The Disaster Artist

Η καλύτερη χειρότερη ταινία όλων των εποχών παίρνει τη James Franco βιογραφία που αξίζει.

Πρεμιέρα: 25 Ιανουαρίου 2018

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Είδαμε και αναλύουμε την χειρότερη ταινία που έχει γυριστεί ποτέ

I, Tonya

Ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στην αμερικανική αθλητική ιστορία έρχεται σε μορφή dark κωμωδίας, με τη Margot Robbie στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Tonya Harding, της πρώτης Αμερικανίδας ice skater που έκανε τριπλό axel αλλά κατόρθωσε να τα καταστρέψει όλα με την επίθεσή της σε συναγωνίστρια. Έρχεται με πολύ καλές κριτικές από το Φεστιβάλ του Τορόντο.

Πρεμιέρα: 8 Δεκεμβρίου (για την Αμερική)

Daddy’s Home 2

Mel Gibson, John Lithgow, Will Ferrell, Mark Wahlberg, John Cena στη συνέχεια του ‘Daddy’s Home’. Ώρα για Ferrell και Wahlberg να υποστούν τους παρεμβατικούς μπαμπάδες τους.

Πρεμιέρα: Δεκέμβριος

Counterpart

Ο J.K. Simmons πρωταγωνιστεί σε σειρά και υποδύεται έναν υπάλληλο σε κατασκοπικό branch των Ηνωμένων Εθνών στο Βερολίνο που ανακαλύπτει τη συγκάλυψη μιας παράλληλης διάστασης.

Πρεμιέρα: 21 Ιανουαρίου 2018 στο Starz

9-1-1

Ο Ryan Murphy (‘American Horror Story’, ‘American Crime Story’, ‘FEUD’) συνεχίζει την κατάληψη της τηλεόρασης με το ‘9-1-1’, μια νέα σειρά που θα εξετάζει τις ακραίες συνθήκες που αντιμετωπίζει η αστυνομία, οι τραυματιοφορείς και οι πυροσβέστες και τις ισορροπίες που πρέπει να κρατούν με τη δική τους ζωή. Με Angela Bassett, αυτό κράτα.

Πρεμιέρα: Ιανουάριος 2018

No Activity

Ο Will Ferrell πηγαίνει τηλεόραση σε remake μιας κωμικής σειράς που έρχεται από την Αυστραλία και έχει παρέα την υπερταλαντούζα Mackenzie Davis και τον Jason Mantzoukas.

Πρεμιέρα: 12 Νοεμβρίου στο CBS All Access