ΣΙΝΕΜΑ

Walking Dead και Marvel: 11 τρέιλερ που πρέπει να δεις σήμερα

Όλα τα τρέιλερ που δεν πρέπει να χάσεις αυτή την εβδομάδα.

Και Παράξενα Πράγματα έχουμε, και μποέμ ραψωδίες έχουμε, και JJ Abrams έχουμε, και μελλοντικά Όσκαρ έχουμε, και πολλά ακόμη έχουμε.

Για να δούμε τι θα δούμε:

Stranger Things

Το Hawkins της Indiana απέκτησε mall και, αν κρίνουμε απ’ το βλέμμα του, σκότωσε την ψυχή του Steve.

Πρεμιέρα: –

Bohemian Rhapsody

Φρέσκο τρέιλερ για μία από τις πολυαναμενόμενες ταινίες της χρονιάς. Πολύ δράμα πίσω από τις κάμερες έχει ζήσει η συγκεκριμένη ταινία, οπότε θα έχει ενδιαφέρον να δούμε το τελικό αποτέλεσμα.

Πρεμιέρα: Νοέμβριος 2018 (για την Αμερική)

Overlord

Η Bad Robot του J.J. Abrams βάζει αλεξιπτωτιστές να πολεμούν με ζόμπι Ναζιστές στον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο. Why not.

Πρεμιέρα: 9 Νοεμβρίου (για την Αμερική)

Telltale Games’ The Walking Dead: The Final Season

Το game που απογείωσε την Telltale Games ήταν η σειρά τους για το ‘Walking Dead’. Βασισμένο στα κόμικ και δίνοντας την ευκαιρία να επηρεάσουν την αφήγηση με τις επιλογές τους, το ‘Telltale Games’ The Walking Dead’ έκανε επιτυχία σε φαν και κριτικούς και φτάνει πια αισίως στο τέλος τους. Η πρωταγωνίστριά του, Clementine, τελειώνει το ταξίδι της, όχι όμως πριν αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεών της.

Screening: 19 Ιουλίου στο San Diego Comic-Con

Marvel Rising

Η Marvel είχε ανακοινώσει εδώ και λίγο καιρό το νέο της franchise ‘Marvel Rising’, αλλά δεν μας είχε δώσει τίποτα χειροπιαστό. Τώρα έχουμε το promo που συστήνει κάποιους από τους χαρακτήρες που θα δούμε (Ms. Marvel! Squirrel Girl! Spider-Gwen!). H πρώτη ταινία θα ονομάζεται ‘Marvel Rising: Secret Warriors’ και είναι ακόμη σε παραγωγή, ενώ η πρώτη σειρά του πρότζεκτ ‘Initiation’ δεν αργεί πολύ ακόμα.

Πρεμιέρα: 13 Αυγούστου στο Disney Channel

Mayans M.C.

Το ‘Mayans M.C.’ έχει επιτέλους τρέιλερ, πού υπογράφουμε.

Πρεμιέρα: 4 Σεπτεμβρίου στο FX

The Miseducation of Cameron Post

Νικητής του μεγάλου βραβείου του φετινού Sundance. Νιώθαμε ότι η Chloë Moretz έψαχνε για έναν δυνατό ρόλο εδώ και καιρό και φαίνεται να τον βρήκε στο φιλμ της Desiree Akhavan, με συμπρωταγωνίστρια τη Sasha Lane του ‘American Honey’. Το 1993, η έφηβη Cameron πιάνεται στα πράσα ερωτικών περιπτύξεων με την prom queen του σχολείου και φεύγει πακέτο για μια κατασκήνωση μεταστροφής της σεξουαλικότητάς της μέσω “ευεργετικών θεραπειών”. Μπορεί να μιλάμε για το επόμενο young adult χιτ.

Πρεμιέρα: 3 Αυγούστου (για την Αμερική)

Boy Erased

O γιος ενός Βαπτιστή ιερέα εξαναγκάζεται να συμμετάσχει σε εκκλησιαστική θεραπεία της σεξουαλικής του ταυτότητας. Το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Joel Edgerton ‘The Gift’ ήταν πολύ καλό, οπότε δεν θα μείνεις με την ελπίδα. Πρωταγωνιστεί ο ίδιος μαζί με τη Nicole Kidman ως γονείς του νεαρού αγοριού, ενώ τον Jared θα υποδυθεί ο Lucas Hedges που έχει ήδη μια υποψηφιότητα Β΄Ανδρικού για το ‘Manchester by the Sea’. Αυτός και η Kidman θα είναι μάλλον οι ελπίδες της ταινίας για υποψηφιότητες Όσκαρ.

Πρεμιέρα: Νοέμβριος 2018 (για την Αμερική)

Doctor Who: Season 11

Η 13η Doctor Who είναι – επιτέλους – γυναίκα. ‘Nuff said.

Πρεμιέρα: Φθινόπωρο 2018

On the Basis of Sex

H Focus Features δεν θα μπορούσε να έχει προγραμματίσει την κυκλοφορία του τρέιλερ – και την ίδια την ταινία – σε καλύτερο timing. Το biopic της Ruth Bader Ginsburg, της ακόμα ενεργούς δικαστού του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Αμερικής και υπερμάχου των γυναικείων δικαιωμάτων, ακολουθεί του εξαίρετου σχετικού ντοκιμαντέρ και της πρότασης του συντηρητικού δικαστή Brett Kavanaugh από τον Donald Trump για αντικαταστάτη του προσφάτως παραιτηθέντα Anthony Kennedy – μια κίνηση που έχει προκαλέσει αντιδράσεις. Τη Ginsburg υποδύεται η Felicity Jones που έχει υπάρξει υποψήφια για Όσκαρ σε ρόλο πραγματικού προσώπου και δεν αποκλείεται να βρεθεί ξανά στην κατηγορία Α΄Γυναικείου.

Πρεμιέρα: Δεκέμβριος 2018 (για την Αμερική)

Welcome to Marwen

Το ‘Welcome to Marwen’ μοιάζει με τέλεια ευκαιρία για την πραγματική επιστροφή του αγαπημένου μας Robert Zemeckis. Ο Steve Carell θα υποδυθεί έναν άντρα που ξυπνά από κώμα χωρίς μνήμες από τη ζωή του, και φτιάχνει έναν δικό του κόσμο με κούκλες για να ανταπεξέλθει. Ο Carell πλαισιώνεται από τη Diane Kruger, τη Janelle Monáe, τη Leslie Mann, τη Gwendoline Christie και την Eiza González του ‘Baby Driver’. Έχουμε κάνει πρόωρες οσκαρικές προβλέψεις για το συγκεκριμένο (και για πολλά ακόμη).

Πρεμιέρα: Χειμώνας 2019

Origin

Μετά τον πάταγο του ‘Cobra Kai’, το YouTube προχωρά με το νέο του brand YouTube Premium και συνεχίζει με ορίτζιναλ περιεχόμενο. Το δυστοπικής επιστημονικής φαντασίας ‘Origin’ έρχεται από παραγωγούς του ‘Lost’ και του ‘Crown’, επιστρατεύει τους χαριποτερικούς Natalia Tena και Tom Felton, και αναζητά την επιβίωση της ανθρωπότητας σε φρέσκο πλανήτη. Όταν, όμως, ένα από τα αποικιακά διαστημόπλοια εγκαταλειφθεί στο διάστημα, η ζωή και ο θάνατος θα απέχουν μόνο λίγα λεπτά.

Πρεμιέρα: Φθινόπωρο 2018 στο YouTube Premium

|Η ποπ κουλτούρα μέσα από εικόνες| Ακολούθησε το Ιnstagram account του PopCode.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ:

25 αδιανόητα πρόωρες προβλέψεις για τα Όσκαρ του 2019