WONDER WOMAN

Αυτές οι αποκλειστικές σκηνές του ‘Wonder Woman’ είναι όσα περιμένεις (και κάτι παραπάνω)

Η Wonder Woman επιτέλους σε δράση.

Wonder Woman Week: Στις 8 Ιουνίου η ‘Wonder Woman’ φτάνει στις αίθουσες από την Tanweer και το PopCode αφιερώνει μια σειρά από θέματα στην πολυαναμενόμενη ταινία. Θα διαβάσετε προφίλ και αφιερώματα στην εμβληματική ηρωίδα, στις περιπέτειες και στις ενσαρκώσεις της, στην ήδη μεγάλη επιτυχία της ταινίας, καθώς και συνεντεύξεις με την Gal Gadot και τον Chris Pine, και τη σκηνοθέτιδα Patty Jenkins.

***

Το ‘Wonder Woman’ έχει συνθλίψει το παγκόσμιο box office φτάνοντας στη Νο.1 θέση σε όλες τις αγορές που έχει ανοίξει (εκτός από μικρές αγορές όπως της Ελλάδας μένουν ακόμα κάμποσες μεγαλύτερες και σημαντικότερες όπως Γαλλία, Γερμανία, Ιαπωνία και Ισπανία) και οι καλές κριτικές συνδυαστικά με το πολύ καλό word-of-mouth της ταινίας αναμένεται να παραμείνει στην πρώτη θέση, αφήνοντας το ‘The Mummy’ που κάνει πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στην Αμερική στο Νο.2.

Οπότε δε χρειάζεσαι αυτές τις δύο σκηνές που εξασφαλίσαμε με ελληνικούς υπότιτλους για να σε πείσουν να δεις το ‘Wonder Woman’, αλλά αν υπάρχει ακόμα ένα ψήγμα αμφιβολίας για την απόδοση της DC και της Warner Bros. μετά την, εχμ, μετριοπαθή ανταπόκριση στα ‘Batman v Superman’ και ‘Suicide Squad’, αυτές οι δύο σκηνές θα σε βάλουν κατευθείαν στην αίθουσα.

Η ταινία έχει βρει την κατάλληλη δοσολογία χιούμορ και δράσης και οι παρακάτω σκηνές είναι το πιο αντιπροσωπευτικό δείγμα αυτής της ισορροπίας.

Πριν ξεχυθεί στη μάχη, η Diana πρέπει πρώτα να μάθει να κυκλοφορεί ανάμεσά μας. Αυτό αφ’ ενός πρακτικά σημαίνει χωρίς ασπίδα και ξίφος και αφ’ ετέρου έναν γενικότερο συντονισμό με το περιβάλλον της. Ετοιμάσου για κλασικά σκηνικά βγαλμένα από ‘70s Superman.

Επειδή προφανώς όμως ξεχύνεται στη μάχη τελικά, ετοιμάσου επίσης και για σφυροκόπημα γένους αμαζονικού σε slow motion.

* To ‘Wonder Woman’ κυκλοφορεί στις αίθουσες από την Tanweer.

ΚΙ ΑΛΛΗ WONDER WOMAN

Το ‘Wonder Woman’ συνθλίβει το box office και τη φόρμουλα του Χόλιγουντ
H Wonder Woman υπερασπίζεται την ανθρωπότητα στο νέο της τρέιλερ
Photo gallery: Στα γυρίσματα του ‘Wonder Woman’
Lynda Carter, η original Αμαζόνα
Συνέντευξη: Η Patty Jenkins είναι η πραγματική Wonder Woman της DC
Συνέντευξη: Η Wonder Woman μιλά στην κάμερα του PopCode