X-MEN

Ο Deadpool πάει X-Men στην πρώτη φωτογραφία του σίκουελ

Άνοιξέ του του τρελού που δεν έχει πού να πάει.

Από την πανέξυπνη διαφημιστική καμπάνια του μέχρι τις προσδοκίες που έχουμε από το σίκουελ του, έχουμε στηρίξει ‘Deadpool’ μέχρι και για αλεξιπτωτιστική κατάβαση στα φετινά Όσκαρ, ενώ τον συμπεριλάβαμε και στις αγαπημένες μας ταινίες για το ‘16, με τον Ryan Reynolds να έχει ήδη προηγηθεί στις αγαπημένες μας ερμηνείες στον Έλεγχο Εξαμήνου για την περσινή χρονιά.

Το ‘Deadpool 2’, τώρα, μόλις ξεκίνησε γυρίσματα στον Καναδά με έναν εκ των δύο σκηνοθετών του ‘John Wick’, David Leitch, στα ηνία. Η πρώτη φωτογραφία από το σετ μοιράστηκε από τον Reynolds στο προσωπικό του Twitter και όπως φαίνεται πρόκειται για το Hatley Castle που δανείζει τους χώρους του κάθε φορά που οι X-Men χρειάζονται το X-Mansion τους.

Πέρσι ο Deadpool έσπασε τον τέταρτο τοίχο για να μας πει ότι η ταινία είχε μόνο τον Colossus και τη Negasonic Teenage Warhead από X-Men γιατί το στούντιο δεν είχε το μπάτζετ για να χρησιμοποιήσει έναν ακόμα. Η κατάσταση, βέβαια, δε θα αλλάξει και πολύ, γιατί όπως σε πληροφορεί από το αραλίκι του το αρχοντικό των μεταλλαγμένων είναι άδειο.

Εντάξει, δε θα είναι ακριβώς έτσι.

Εκτός από τον Stefan Kapicic και τη Brianna Hildebrand που θα επιστρέψουν στους προαναφερθέντες ρόλους τους, φήμες λένε ότι ο Deadpool θα γνωρίσει έναν ακόμη μεταλλαγμένο που όμως δεν υπάρχει στα κόμικ, ενώ ο Josh Brolin έχει ήδη δυναμώσει για τον ρόλο του Cable.

#RyanReynoldsIsMyBitch. Εσύ είσαι έτοιμος για τον 2ο γύρο;