FORTNITE

Αποκαλύφθηκε το νέο ‘Fortnite’ item

Τελικά δεν εξαφανίστηκαν;

Ύστερα από τα teases των τελευταίων ημερών και τις νύξεις ορισμένων developers, επιτέλους έχουμε την επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το νέο Fortnite: Battle Royale item, Rift-To-Go!

Το Rift-To-Go είναι ακριβώς αυτό που φαντάζεστε. Ένα Rift Portal που ο παίκτης μπορεί να κουβαλά στα inventory του ακριβώς όπως το Port-A-Fort. Τη στιγμή που το χρησιμοποιούμε μεταφερόμαστε στον ουρανό και πέφτουμε ήρεμα και ωραία με το Glider μας.

Μας επιτρέπει να καλύψουμε μεγάλες αποστάσεις σε μικρό χρονικό διάστημα ή να ξεφύγουμε από δύσκολες καταστάσεις. Σε αντίθεση με το Port-A-Fort, η χρήση του στο competitive play θα είναι πολύ σημαντική, ειδικά προς το τέλος του παιχνιδιού, δίνοντας την επιλογή σε ομάδες με το low ground να περάσουν από πάνω από τις υπόλοιπες με μεγάλη άνεση.

Αναμένεται στο παιχνίδι μαζί με το update 5.3 σήμερα. Το community να είναι σχετικά διχασμένο ως προς το αν είναι υγιές για το παιχνίδι όταν υπάρχουν τόσα άλλα εργαλεία για μετακίνηση στο χάρτη (Bouncers, Launch Pads, Karts κλπ.). Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε τον τρόπο που οι παίκτες θα το χρησιμοποιούν.

Όσο για το event με τα rifts που κλείνουν, θα μάθουμε νεότερα σήμερα.

Πηγή: IGN Greece

|Η ποπ κουλτούρα μέσα από εικόνες| Ακολούθησε το Ιnstagram account του PopCode.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΙ ΑΥΤΑ

Δεν θα έχουμε νέο Assassin’s Creed το 2019
Προς το Switch οδεύει η πρώτη σεζόν του The Walking Dead
Gamescom 2018: Οι πρώτοι νικητές των Gamescom Awards 2018