ΛΙΣΤΕΣ

Tα πιο πολυαναμενόμενα games του 2019

Η χρονιά ξεκινάει δυνατά.

Kingdom Hearts 3, Days Gone και Devil May Cry 5 είναι μόλις μερικοί από τους τίτλους που θα απολαύσουμε το 2019, οπότε πάμε να δούμε αναλυτικά πότε θα κυκλοφορήσουν και να κάνουμε ανάλογα τα κουμάντα μας.

Resident Evil 2 Remake – 25 Ιανουαρίου 2019

Πολλοί μπορεί να νόμιζαν ότι η Capcom θα ακολουθήσει μια πολύ χαλαρή ροή σε remake παλιού παιχνιδιού της, αλλά δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Απ’όσα έχουμε δει, η εταιρεία έχει δώσει το 110% των δυνατοτήτων της για να φέρει νέα γραφικά, controls και νέες περιοχές που δεν είχαμε δει στον αρχικό τίτλο. Σίγουρα το 2019 ξεκινάει πολύ δυνατά.

Kingdom Hearts 3 – 29 Ιανουαρίου 2019

Ίσως η μεγαλύτερη και πιο πολυαναμενόμενη κυκλοφορία του 2019, το Kingdom Hearts 3 έχει βασανίσει με τα reschedules του πολύ κόσμο. Μέσα από τα βίντεο που έχουν αποκαλυφθεί, μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε ότι το παιχνίδι ανταποκρίνεται στο hype του και εμείς θα το δοκιμάσουμε σίγουρα!

Jump Force – 15 Φεβρουαρίου 2019

Τα Shonen Jump δεν έχουν συνήθως μεγάλο κοινό, αλλά με τίτλους όπως το Dragon Ball FighterZ και όλους τους anime fans εκεί έξω, που αυξάνονται συνεχώς, το Jump Force φαίνεται πολλά υποσχόμενο. Το ρόστερ του είναι από τα πιο δυνατά του σημεία και σίγουρα θα είναι αυτό που θα μας κάνει να κολλήσουμε.

Crackdown 3 – 15 Φεβρουαρίου 2019

Τo Crackdown 3 βρίσκεται τόσο καιρό υπό ανάπτυξη, που θα μείνουμε έκπληκτοι όταν το δούμε να κυκλοφορεί. Πρόκειται για μια αποκλειστικότητα της Microsoft, που θα φέρει την καταστροφή, σε μεγαλύτερη κλίμακα. Και έχει και υποστηρικτή τον Terry Crews. Τι άλλο θέλετε;

Far Cry New Dawn – 15 Φεβρουαρίου 2019

Έχοντας ανακοινωθεί πριν από λίγες μέρες, το Far Cry: New Dawn θα ανταγωνιστεί όλα τα post-apocalyptic shooters του 2019. Έχοντας πολλές ομοιότητες με το Rage 2 και δίνοντας έμφαση στο online στοιχείο, το νέο παιχνίδι της Ubisoft πρόκειται να διχάσει το κοινό και όχι μόνο για το περίεργο εξώφυλλό του.

Metro: Exodus – 15 Φεβρουαρίου 2019

Είναι αυτή η χρονιά που το Metro θα καταφέρει να ξεφύγει από την cult προσωπικότητά του; Το Exodus, το οποίο είναι πλέον gold, πρόκειται να σπάσει αυτή την πεποίθηση, με χειροποίητα όπλα και πολλά αηδιαστικά πλάσματα για να σκοτώσετε. Θα είναι μια δύσκολη ημερομηνία, αλλά αναμένουμε να δούμε πώς θα πάει.

Anthem – 22 Φεβρουαρίου 2018

Το Anthem είναι επίσης ένας μεγάλος και μυστηριώδης τίτλος και το μεγαλύτερο πόνημα της Bioware για το 2019. Λεφτά υπάρχουν και η εταιρεία το χει δείξει, μέσω της στρατηγικής που έχει ακολουθήσει στο marketing του παιχνιδιού. Θα πρέπει βέβαια να δούμε λίγο παραπάνω gameplay πριν το κρίνουμε, αλλά απ’όσα έχουν αποκαλυφθεί, φαίνεται ότι θα το απολαύσουμε!

Trials Rising – 26 Φεβρουαρίου 2019

Το Trials Rising θα περάσει έναν πολύ δύσκολο μήνα, καθώς ο Φεβρουάριος είναι γεμάτος και το παιχνίδι δεν έχει δείξει πολύ δυνατά σημάδια. Η RedLynx ακούει το feedback των fans και κάνεις τις ανάλογες διορθώσεις, αλλά για να μπορεί να επεκταθεί και στον υπόλοιπο κόσμο, θα χρειαστεί κόπο και ιδρώτα.

Dead Or Alive 6 – 1 Μαρτίου 2019

Το Dead OR Alive 6, που αναπτύσσεται από την Team Ninja και κυκλοφορεί από την Koei Tecmo, είναι ένας fighting τίτλος και μάλιστα η 19η προσθήκη στη γνωστή σειρά. Θα τρέχει πάνω σε νέο engine και θα κυκλοφορήσει σε PC, PS4 και Xbox One την 1η Μαρτίου 2019.

Devil May Cry 5 – 8 Μαρτίου 2019

Ο Dante και ο Nero ετοιμάζονται για την επιστροφή και είναι πιο αιμοβόροι από ποτέ. Το Devil May Cry 5 είναι η πέμπτη προσθήκη στη σειρά και δεν θα έχει καμία απολύτως σχέση με τη δημιουργία της Ninja Theory. Για την ακριβεία, το παιχνίδι έχει πολλές πιθανότητες να επαναφέρει το franchise που ξέρουμε και αγαπάμε, οπότε αναμένουμε τον Μάρτιο ανυπόμονα.

Tom Clancy’s The Division 2 – 15 Μαρτίου 2019

Αν βασιστούμε στις πρώτες εντυπώσεις, το The Division 2 δεν έχει και πολλές ελπίδες να φέρει πίσω όλους εκείνους που έφυγαν νωρίς από την προηγούμενη προσθήκη. Συνεχίζει να ασπάζεται τις ίδιες ιδέες και γενικότερα δεν φαίνεται να έχει διορθώσει τα λάθη του, οπότε, χωρίς να θέλουμε να κρίνουμε νωρίς, ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Ubisoft, που θα πρέπει να αντιμετωπίσει όλα τα παράπονα των παικτών.

Sekiro: Shadows Die Twice – 22 Μαρτίου 2019

Και εκεί που λες ότι έχεις ηρεμήσει, έρχεται η FromSoftware. Το Sekiro: Shadows Die Twice περιβάλλεται από ένα αρκετά μεγάλο πέπλο μυστηρίου. Φυσικά και δεν μπορούμε να περιμένουμε ένα νέο Soulsborne παιχνίδι, αλλά σίγουρα θα έχει στοιχεία του μέσα. Αναμένουμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί η ιστορία του νίντζα της ιστορίας.

Mortal Kombat 11 – 23 Απριλίου 2019

Ίσως η μεγαλύτερη ανακοίνωση για fighting game του 2019, ήταν αυτή που έλαβε χώρα στα The Game Awards 2018. Το Mortal Kombat 11 είναι μια πολυαναμενόμενη συνέχεια για το Franchise και θα παρουσιάσει νέους τρόπους για να αφαιρέσετε τα έντερα των αντιπάλων σας, ενώ είναι ακόμα ζωντανοί. Βέβαια, θα μπορείτε παράλληλα να φτιάξετε τους δικούς σας custom fighters και να δοκιμάσετε, για πρώτη φορα, ένα Mortal Kombat παιχνίδι στο Nintendo Switch. Περισσότερα νέα τον Ιανουάριο!

Days Gone – 26 Απριλίου 2019

Λίγα πράγματα έχουμε ακούσει για την αποκλειστικότητα του Playstation 4, Days Gone, από την μέρα που ανακοινώθηκε στην E3 2016. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι εξαιρετικά θετικές, καθώς ταξιδεύετε στον ανοιχτό κόσμο. Εκεί θα μπείτε τον ρόλο του Deacon St. John, ο οποίος έχει δυσκολία να διαχωρίσει το καλό και το κακό. Πολλοί αντίπαλοι και διαφορετικές επιλογές σίγουρα θα σας κρατήσουν στην άκρη της καρέκλας σας.

Rage 2 – 14 Μαΐου 2019

Το Rage 2 έχει ζητηθεί πολύ από το κοινό, κυρίως μεταξύ σοβαρού και αστείου, και ομολογουμένως κανείς δεν περίμενε ότι θα συμβεί στην πραγματικότητα. Έλα όμως που η id Software αποφάσισε να το κάνει δεύτερα φορά, διορθώνοντας τα λάθη που έκανε στο παρελθόν. Μάλιστα φαίνεται ότι η ιστορία επιτέλους θα καταλήξει κάπου και δεν θα μας αφήσει με περισσότερα ερωτηματικά απ’ όσα αρχικά είχαμε.

Crash Team Racing Nitro-Fueled – 21 Ιουνίου 2019

Λίγα πράγματα είναι γνωστά για το Crash Team Racing, καθώς εκτός από τις φήμες, είδαμε μόλις μια ανακοίνωση στα The Game Awards 2018. Μετά το N. Sane Trilogy, αρκετοί ήθελαν να δουν ένα τέτοιο παιχνίδι, που εν τέλει θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του επόμενου χρόνου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα καταστραφούν πολλές οικογένειες από αυτό.

Shenmue 3 – 27 Αυγούστου 2019

Τι είναι λίγη ακόμα αναμονή, μετά από δύο δεκαετίες; Σίγουρα τίποτα, καθώς οι fans, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα μπορέσουν, τον Αύγουστο του 2019, να απολαύσουν την πολυαναμενόμενη τρίτη προσθήκη στη σειρά. Όπως έχουμε δει μέχρι τώρα, μεγάλο μέρος του DNA που έχει χαρακτηρίσει το franchise βρίσκεται ακόμα εκεί, ενώ για τα γραφικά, οι απόψεις διίστανται. Ωστόσο, υπάρχει ακόμα αρκετός χρόνος για να γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις, οπότε δεν θα αγχωθούμε ακόμα.

Φυσικά υπάρχουν και παιχνίδια τα οποία θα κυκλοφορήσουν το 2019, αλλά δεν γνωρίζουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας τους! Πάμε να δούμε και αυτά.

Gears 5

Skull And Bones

Code Vein

Doom Eternal

Ghost Of Tsushima

The Last Of Us: Part II

Halo Infinite

Death Stranding

Bayonetta 3

Metroid Prime 4

The Elder Scrolls VI

Starfield

Πηγή: IGN Greece

ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΙ ΑΥΤΑ

Η βιομηχανία του gaming αντιδρά στον διαχωρισμό Bungie-Activision
Το World of Warcraft έκανε τη δική του αναφορά στον Stan Lee
Το Resident Evil 2 Demo παίχτηκε πάνω από 1 εκατομμύριο άτομα
Sundered: Eldritch Edition Review