ΛΙΣΤΕΣ

3 games για να λιώσεις τον Δεκέμβριο

Δεν θα δούμε το φως του ήλιου.

Τελευταίος, αλλά καθόλου καταϊδρωμένος ο Δεκέμβρης για το 2018 και σίγουρα θα κρατηθούμε απασχολημένοι, αν δεν μας προλάβουν πρώτα τα μελομακάρονα. To highlight είναι σίγουρα το Super Smash Bros. Ultimate, αλλά πάμε να δούμε τη λίστα με τις μεγαλύτερες κυκλοφορίες του μήνα.

Just Cause 4 – PC/PS4/XONE – 4/12

Εταιρεία κυκλοφορίας: Square Enix

Εταιρεία ανάπτυξης: Avalanche Studios

Είδος: Action-Adventure

Το Just Cause 4 είναι η τέταρτη προσθήκη στη σειρά των Avalanche Studios και Square Enix και εντάσσεται με τη σειρά του στα action-adventure παιχνίδια. O τίτλος λαμβάνει χώρα σε μια φανταστική περιοχή της Νότιας Αμερικής, που ονομάζεται Solis. Ο Rico Rodriguez αναλαμβάνει το Black Hand, τον πιο ισχυρό ιδιωτικό στρατό στον κόσμο, που διευθύνει η Gabriella Morales, ένας νεοεισαχθής χαρακτήρας. Το Black Hand χρησιμεύει ως ομάδα μισθοφόρων στους δικτάτορες Salvador Mendoza, του Just Cause, και Sebastiano Di Ravello, του Just Cause 3. Όταν ο Rico βρίσκει στοιχεία ότι ο πλέον νεκρός πατέρας του δούλευε με το Black Hand, φτάνει στο Solis, της Νότιας Αμερικής, αναζητώντας απαντήσεις.

Hearthstone: Rastakhan’s Rumble – 4/12

Εταιρεία κυκλοφορίας: Blizzard

Εταιρεία ανάπτυξης: Blizzard

Είδος: Card Game

Άλλο ένα expansion για το Hearthstone, που θα φέρει 135 νέες κάρτες μαζί του και έναν νέο Shaman Hero, τον King Rastakhan. Το set επικεντρώνεται κυρίως στα troll, μια από τις αρχαιότερες φυλές σε όλο το Azeroth. Περήφανα και τρομακτικά, τα troll κάποτε κυβερνούσαν τις μονολιθικές αυτοκρατορίες, και μέχρι σήμερα παραμένουν διάσπαρτα σε διάφορες φυλές σε όλο τον κόσμο. Το expansion βλέπει τον King Rastakhan, κυβερνήτη της αρχαίας και ισχυρής αυτοκρατορίας Zandalari, να καλεί τους μαχητές από την κάθε γωνιά του Azeroth στο Gurubashi Arena, στο Stranglethorn Vale.

Super Smash Bros. Ultimate – Nintendo Switch – 7/12

Εταιρεία κυκλοφορίας: Nintendo

Εταιρεία ανάπτυξης: Bandai Namco/Sora Ltd

Είδος: Fighting

Ο πιο πολυαναμενόμενος τίτλος του Δεκεμβρίου, το Super Smash Bros. Ultimate είναι ένα επερχόμενο crossover fighting game από τις Bandai Namco Studios, Sora Ltd. και Nintendo για το Nintendo Switch. Είναι η πέμπτη προσθήκη σειρά και ακολουθεί τα παραδοσιακά της βήματα. Θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν από τους χαρακτήρες κάθε φορά, με στόχο οι διαφορετικές επιθέσεις σας να αποδυναμώσουν τον αντίπαλο. Διαθέτει πολλαπλά game modes, μαζί με campaign για single-player και multiplayer versus modes.

Και κάποια ακόμα παιχνίδια που αξίζει να τσεκάρετε αυτό το μήνα:

Persona 3: Dancing in Moonlight – 4 Δεκεμβρίου (PS4, PSVita)

Persona 4: Dancing All Night – 4 Δεκεμβρίου (PS4)

Persona 5: Dancing in Starlight – 4 Δεκεμβρίου (PS4, PSVita)

Thronebreaker: The Witcher Tales – 4 Δεκεμβρίου (PS4, XBOX)

PlayerUnknown’s Battlegrounds – 7 Δεκεμβρίου (PS4)

Warhammer: Vermintide 2 – 18 Δεκεμβρίου (PS4)

Πηγή: IGN Greece

ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΙ ΑΥΤΑ:

To Fortnite κατηγορείται για τον εθισμό σε παιδιά που χρειάζονται ψηφιακή απεξάρτηση
Asterix & Obelix XXL 2 Review
Ο Superman προσγειώνεται στη Γη με καινούργιο game;