GAMES

Το Cyberpunk 2077 είναι το παιχνίδι που θα σβήσει όλα τα άλλα

Μόλις κυκλοφόρησε το demo και το πρώτο gameplay.

Από το πρώτο του demo στη E3, το Cyberpunk 2077 είναι το σημείο αναφοράς σε πολλές μεγάλες συζητήσεις. Τόσο στην Ε3 όσο και στην Gamescom ρίξαμε μια εκτενή ματιά στα στοιχεία RPG του παιχνιδιού, αλλά τα βίντεο δεν είχαν γίνει διαθέσιμα στο κοινό.

Έτσι, η CD Projekt Red έδειξε 50 λεπτά από gameplay στο κοινό, και πριν την κυκλοφορία του το IGN μίλησε με τους developers για την απόφαση να το αποκαλύψουν αυτή τη χρονική στιγμή.

“Νιώσαμε λίγο άβολα που το δείξαμε στον κόσμο, αλλά η ζήτηση ήταν μεγάλη, οπότε κάναμε στον κόσμο αυτή τη χάρη”, είπε ο Quest Designer, Patrick Mills στο IGN, σημειώνοντας ότι “αυτό το παιχνίδι έχει μακρύ δρόμο ανάπτυξης μπροστά του, οπότε πολλά στοιχεία μπορεί να αλλάξουν”.

“Αισθανόμαστε ότι όταν παρουσιάζουμε κάτι στο κοινό, είναι βασικά σαν να δεσμευόμαστε σε αυτό που παρουσιάζουμε, είτε είναι το gameplay και τα mechanics, η τέχνη, η αφήγηση, τα quest”, δήλωσε ο Miles Tost.

“Τελικά, όταν φτιάχνετε το παζλ, ακόμη και κομμάτια που φαίνονται να συνδέονται, μπορεί να μην ταιριάζουν”, είπε ο Tost.

Για περισσότερα από το Cyberpunk 2077, δείτε τα specs στα οποία έτρεχε το demo του παιχνιδιού και μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για περισσότερα νέα.

Πηγή: IGN Greece

ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΙ ΑΥΤΑ

Tα specs στα οποία έτρεχε το demo του παιχνιδιού
Πότε θα κυκλοφορήσει το Cyberpunk 2077