GAMES

Παιχνίδι σου επιτρέπει να γίνεις ο Χριστός και να θερίσεις κόσμο

Αλήθεια ή τρολιά;

To Jesus Strikes Back: Judgement Day είναι ένα καινούριο παιχνίδι που σας επιτρέπει να διαλέξετε κάποια ιστορική προσωπικότητα και να θερίσετε κόσμο.

Από τον Χριστό και τον Χίτλερ, μέχρι τον Πούτιν και τον Ντόναλντ Τραμπ, το παιχνίδι δίνει μια ευρεία γκάμα προσωπικοτήτων για να διαλέξετε.

Οκέι ως εδώ. Εκτός από τον παίκτη σου όμως, διαλέγεις και τον στόχο. LGBTQ community, φεμινιστές, τρομοκράτες, μετανάστες και πολιτικοί είναι μερικές μόνο από τις διαθέσιμες επιλογές. Και αυτό, όπως είναι φυσικό κάνει πολύ κόσμο να σηκώνει το φρύδι. Οι developers βέβαια -λέει- ξεκαθαρίζουν ότι το παιχνίδι έχει ως απώτερο σκοπό να δώσει μια σαρκαστική χροιά στον κόσμο του gaming και όχι να θίξει τις ομάδες.

Επιπλέον, η gaming κοινότητα δεν έχει πειστεί ότι το παιχνίδι είναι αληθινό και δεν είναι τρολ. Τα screens είναι πολλά και λεπτομερή λένε οι υπερασπιστές της αλήθινης ύπαρξής του. Από την άλλη δεν έχει τρέιλερ, το θέμα του μυρίζει τρολιά και αναπτύχθηκε σε πολύ λιγότερο χρόνικό διάστημα από ότι απαιτεί ένα game. Είτε πρόκειται για αληθινό παιχνίδι είτε για τρολιά, δεν μπορείς να αγνοήσεις τη συζήτηση που εγείρει η ύπαρξη και η πρόθεση της ύπαρξής του.

Σε κάθε περίπτωση η ημέρα της κρίσης θα έρθει σε 44 μέρες από τώρα, όπως μετράει το ρολόι στην επίσημη σελίδα του και τότε σίγουρα θα έχουμε περισσότερα να πούμε.

Πηγή: IGN Greece

ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΙ ΑΥΤΑ

To Anno 1800 έρχεται δωρεάν
Distrust Review