FESTIVALS

Το Primer Music Festival ήρθε για να μείνει

Tην Τετάρτη 11 Ιουλίου στο Γήπεδο Tae Kwon Do Φαλήρου ο Lil Pump, o Steve Aoki, o Don Diablo, o Jauz, ο Tujamo και όλοι εμείς θα είμαστε εκεί.

Το Primer Music Festival, το νέο φεστιβάλ ηλεκτρονικής dance και urban μουσικής ανοίγει τις πόρτες του μ’ ένα συναρπαστικό line-up. Τα πιο καυτά ονόματα της παγκόσμιας dance σκηνής θα έρθουν την Τετάρτη 11 Ιουλίου στο Γήπεδο Tae Kwon Do Φαλήρου σε ένα event που θα γίνει viral.

Μία γιορτή της μουσικής για όλους εμάς που αγαπάμε τον ρυθμό και την ελευθερία που γεννά η έκσταση του χορού. Ένα party που θα κρατήσει πολλές, πολλές ώρες.

Headliners του 1ου Primer Music Festival, o Lil Pump, ο πιοπεριζήτητος νεαρός ράπερ αυτή τη στιγμή στον κόσμο, οsuperstar της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής και υποψήφιος γιαβραβείο Grammy, Steve Aoki, ο πολύ αγαπητός στο ελληνικόκοινό Don Diablo, που έχει ψηφιστεί ως ο Καλύτερος Καλλιτέχνηςτης Future House από το Beatport, o Αμερικανός παραγωγός και DJ JAUZ, το νέο «φαινόμενο» της dubstep και EDM, και ο DJ καιπαραγωγός Tujamo, του οποίου τα κομμάτια παίζονται σε όλα ταμεγάλα φεστιβάλ και nightclub παγκοσμίως.

LIL PUMP

O 17χρονος Gazzy Garcia, γνωστός ως Lil Pump είναι το πιο καυτόόνομα της ραπ αυτή την στιγμή στον κόσμο. Το smash hit του, “GucciGang” έχει ξεπεράσει τα 650 εκατομμύρια views στο Youtube και τα300 εκατομμύρια streams στο Spotify. Κι όλα αυτά μέσα στους 6κιόλας πρώτους μήνες κυκλοφορίας του! Η ενέργειά του πάνω στησκηνή ξεσηκώνει και παρασέρνει το πλήθος σ’ ένα ασταμάτητο χορό.

STEVE AOKI

O απόλυτος star της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας. Ένας απότους δημοφιλέστερους DJs της τελευταίας δεκαετίας στον πλανήτη, μεσπουδαίες τιμητικές διακρίσεις, μία υποψηφιότητα για Grammy,πολλά βραβεία και πρωτιές στις χρυσές λίστες του Billboard. Ένας από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες του ελληνικού κοινού, ηαυτού μεγαλειότης που ακούει στο όνομα Steve Aoki ξέρει καλύτερααπό τον καθένα πώς να ξεσηκώνει τα πλήθη με την ενέργειά του καινα τα εκτοξεύει σε ρυθμούς electro house. Ο εκρηκτικός εκπρόσωποςτης EDM, έχει «σπάσει» δύο ρεκόρ Guinness, ενώ τα videos του στοyoutube με αποσπάσματα από τις live εμφανίσεις του μετρούνεκατοντάδες εκατομμύρια views. Τα συναρπαστικά shows του ανά τονκόσμο, τα οποία υπερβαίνουν τα 250 κάθε χρόνο και είναι πάντα soldout, φημίζονται για την ένταση και το ασταμάτητο party mood!

DON DIABLO

Το «διαμαντάκι» της ολλανδέζικης ηλεκτρονικής σκηνής είναιπαραγωγός, συνθέτης και στιχουργός. Ο Don Diablo έχει απόλυταπροσωπικό στιλ και ό,τι αγγίζει γίνεται χρυσός. Το 2017 βρέθηκε στην11η θέση της λίστας του DJ Mag με τους 100 Δημοφιλέστερους DJsτου κόσμου. Ένα χρόνο πριν ψηφίστηκε ως ο Νο1 Future House Artist της χρονιάς από το Beatport. Έχει συνεργαστεί με τον Tiesto και τα remixes του σε κομμάτια των Ed Sheeran, Rihanna, Bastille, Madonna και Coldplay παίζονται στα μεγαλύτερα clubs.

JAUZ

Η περίπτωσή του, ιδιαίτερη. Ο Αμερικανός Sam Vogel ξεκίνησε ναπειραματίζεται με τον ηλεκτρονικό ήχο στην ηλικία των 15 ετών. Ένα αυθεντικό, προκλητικό ταλέντο με δημιουργικότητα που φθάνει στ’αυτιά μας μέσω σαν “Feel The Volume” και “Rock The Party”, κομμάτιατου που έχουν υποστηρίξει όλοι οι μεγάλοι DJs του πλανήτη, και μέσααπό τις συνεργασίες του με τους Diplo, Skrillex, Tiesto, DJ Snake καιBorgore. H on stage performance του έχει συγκλονίσει μερικά από ταμεγαλύτερα φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής του πλανήτη.

TUJAMO

Είναι σίγουρο ότι έχετε ακούσει τραγούδι του να παίζει σε κάποιοnightclub κοντά σας. Ο Γερμανός DJ και παραγωγός Tujamo έρχεταιγια πρώτη φορά στην Αθήνα για το Primer Music Festival 2018.Έχοντας καταφέρει να καθιερωθεί στον χώρο της ηλεκτρονικήςμουσικής από τα πρώτα του βήματα ως παραγωγός, ο Tujamo είναιένα από τα πιο αξιοσέβαστα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας καιέχοντας δημιουργήσει τον δικό του πολύ ιδιαίτερο ήχο βρίσκεταιπάντα στις playlist των μεγαλύτερων ονομάτων. Έχει σταθερήπαρουσία στα μεγαλύτερα φεστιβάλ και nightclub του κόσμου όπωςTomorrowland, Creamfields, Green Valley και Pacha και έχεισυνεργαστεί με ονόματα όπως Dimitri Vegas & Like Mike, LaidbackLuke, Martin Solveig, Showtek, Taio Cruz και άλλους.

INFO

Εισιτήρια: από 40€ – 50€

VIP από 70€ – 100€

Σημεία προπώλησης: Σε όλα τα καταστήματα Public της Ελλάδας και ηλεκτρονικά στο Viva.gr και στο Tickets.Public.gr

FACEBOOK | INSTAGRAM | WEBSITE