ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Monika μας απαντά για το αν θα ξανακάνει ελληνικό τραγούδι

Το Σάββατο 11 Νοεμβρίου η Monika θα εμφανιστεί στο Piraeus 117 Academy στα πλαίσια του CU OnStage.

Το Σάββατο 11 Νοεμβρίου στο Piraeus 117 Academy στις 19:00 θα απολαύσεις την τελευταία συναυλία της Monika μέχρι το καλοκαίρι. Αλλά αυτή η είδηση δεν σταματάει εκεί.

Στο ‘CU OnStage Indie Edition’ θα έχεις την ευκαιρία να ακούσεις την LOU στην πρώτη της συναυλία, αλλά και τους αγαπημένους Inconsistencies, στο line up που το ίδιο το κοινό επέλεξε. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η είσοδος είναι εντελώς δωρεάν, ενώ με το CU σου έχεις 1+1 μπύρα ή αναψυκτικό στέλνοντας OnStage στο 54646.

Με αφορμή, λοιπόν, το CU OnStage Indie Edition συζητήσαμε με τη Monika για μουσική, ταξίδια αλλά και το φαινόμενο ‘Στάλα’.

Τώρα που έχει περάσει λίγος καιρός και έχει κάτσει κάπως η σκόνη, γιατί πιστεύεις ότι έγινε τόσος ντόρος όταν τραγούδησες κάτι στα ελληνικά; Είναι όλη αυτή η βαβούρα λόγος για να το ξανακάνεις ή για να μην το ξανακάνεις;

Μέσα σε δέκα χρόνια κυκλοφόρησα τρεις δίσκους στα αγγλικά και ποτέ κάτι στα ελληνικά. Ήταν αναμενόμενο κάποιοι να ξαφιαστούν. Για εμένα προσωπικά ήταν κάτι πολύ φυσιολογικό μιας και στην καθημερινότητα μου τραγουδώ τόσο στα αγγλικά όσο και στα ελληνικά. Δεν πρόκειται να επηρεάστώ από ό,τι έγινε όπως δεν έχω επηρεαστεί και με πολλά αλλά στο παρελθόν. Όπως πάντα θα κάνω αυτό που πιστεύω και με γεμίζει ψυχικά και δημιουργικα κι έπειτα ας κριθώ αναλόγως. Τουλάχιστον θα έχω τη συνείδηση μου καθαρή.

Για ποια ξένη σειρά θα ήθελες να έχεις γράψει το soundtrack;

Για το ‘The IT Crowd’!

Ποιο ταξίδι δεν θα βαρεθείς ποτέ να κάνεις και ποιο θα ήθελες να ξεχάσεις;

Δεν θα βαρεθώ ποτέ να πηγαίνω στη Νέα Υόρκη και δε θα ήθελα να ξεχάσω κανένα ταξίδι.

Μπορείς εδώ να δεις τι έγινε στο CU OnStage του Reworks Festival και εδώ στο CU OnStage EDM Edition, και αν ΑΚΟΜΑ δεν το έχεις προσθέσει στα πλάνα σου για το Σάββατο το βράδυ, πάρε μια γεύση από τις μουσικάρες που θα ακούσεις:

Monika – Secret in the Dark1

Inconsistencies – Sailed Away

LOU – A Feeling