ΛΙΣΤΕΣ

8 λόγοι που θα περάσουμε τέλεια με Röyksopp x Moderat (λες και χρειάζονται)

Θα το ιδρώσουμε το μπλουζάκι.

Η ανακοίνωση ότι οι Moderat θα ξαναέρθουν και μάλιστα με πρώτο όνομα τους Röyksopp, ήρθε σαν κερασάκι στην τούρτα των υπέροχων συναυλιών που γίνονται φέτος. Μόνο και μόνο που έχουμε Röyksopp και Moderat μαζί φαίνεται από μόνο του αρκετό. Δεν χρειάζεται να πεις ή να διαβάσεις τίποτα άλλο. Απλώς κλείνεις εισιτήριο. Αλλά επειδή εμείς οι άνθρωποι πάντα ψάχνουμε τα γιατί ας τα πούμε ένα ένα. Γιατί θα περάσουμε τέλεια στις 2 Ιουνίου;

1. Γιατί Röyksopp

Οι Νορβηγοί Röyksopp εδώ και 20 χρόνια είναι από τα σημαντικότερα και πιο αγαπητά ονόματα στην ηλεκτρονική σκηνή. Έχουν ένα τρομερό ταλέντο να συνδυάζουν τον ηλεκτρονικό ήχο και να απηχεί και στο κοινό που αγαπά την αμιγώς ηλεκτρονική μουσική και σε εκείνο που έχει πιο mainstream ακούσματα, χωρίς να χάνουν καθόλου από την ποιότητα και το ύφος τους.

2. Γιατί περάσαμε τέλεια τον Νοέμβριο στους Moderat και θέλουμε ξανά

Οι Moderat είχαν έρθει και τον περασμένο Νοέμβριο στην Αθήνα και ήταν από τις πιο ωραίες συναυλίες της χρονιάς. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να πήγε και να μην πέρασε τέλεια. Γι αυτό το λόγο και όλοι χαρήκαμε μόλις μάθαμε ότι έρχονται ξανά τόσο σύντομα.

3. Γιατί οι Röyksopp έχουν να έρθουν πολύ καιρό

Όσοι αγαπάνε τη μουσική τους και έχουν πάει σε live τους λένε ότι δεν συγκρίνεται η εμπειρία ακρόασης του άλμπουμ με την εμπειρία του live.

4. Γιατί βλέποντας τους Moderat βλέπουμε 2 act σε 1

Σε περίπτωση που δεν το ξέρατε, οι Moderat είναι οι Modeselektor και ο Apparat μαζί. Οι Modeselektor είναι ένα ντούο από την Γερμανία που γνωρίστηκαν στο Βερολίνο μετά την πτώση του τείχους. Από τις αρχές των 90s κάνουν μουσική μαζί. Συνεργάστηκαν για πρώτη φορά με τον Apparat, επίσης Γερμανό,  το 2009 και το αποτέλεσμα ήταν να κάνουν μαζί τη καλύτερη μουσική και τη μεγαλύτερη επιτυχία από ό,τι έκανε ποτέ ο καθένας ξεχωριστά.

5. Γιατί δεν χρειάζεται καν να τους περιμένουμε για να ακούσουμε καλές μουσικές όπως αυτές του Larry Gus

Άμα ρωτήσεις κάποιον τι ξέρεις για τον Larry Gus, το πρώτο πράγμα που θα σου μιλήσει για αυτό είναι η ασταμάτητη ενέργειά του στα live. Το δεύτερο είναι για το ντοκιμαντέρ ‘My friend Larry Gus’ που αφού το είδαν πολλοί τον αγάπησαν μέσα από αυτό.

6. Ή αυτές των Rattler Proxy

Αν ακούσεις χωρίς να τους ξέρεις δύσκολα καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για ελληνικό συγκρότημα. Πρόκειται για το δίδυμο των Μάκη Παπασημακόπουλου και Λουκά Σαββίδη–είναι ιδέα μας ή τα duo ταιριάζουν υπέροχα στην ηλεκτρονική μουσική;

7. Ή αυτές της Etten

Η Etten είναι η λιγότερο γνωστή από τα ονόματα που θα δούμε, αλλά είναι μια καλή ευκαιρία να την ανακαλύψουμε.

8. Γιατί στις ηλεκτρονικές συναυλίες δε χρειάζεται να ξέρεις όλα τα κομμάτια για να τα χορέψεις

Ναι, αυτό είναι το πιο τέλειο στις ηλεκτρονικές συναυλίες. Δεν χρειάζεται να είσαι καν πολύ hardcore φαν ενός act για να περάσεις τέλεια. Απλά νιώθεις τη μουσική.

Επόμενο επεισόδιο: ‘Όλοι οι λόγοι που περάσαμε τέλεια (μα ήταν σίγουρο)’.

***

Πληροφορίες:

Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2017 – Ώρα έναρξης: 17:00 μ.μ.

Εισιτήρια – Κανονικό: 43€, Προσφορά 2 εισιτήρια: 80€, Vip: 100€ – Εισιτήρια 3ημέρου 2/6, 16/6, 17/6: 110€

Πρόσβαση:  Πλατεία Νερού (Ολυμπιακός Πόλος Φαλήρου): Δέλτα Φαλήρου, στη διασταύρωση της Λ. Συγγρού με τη Λ. Ποσειδώνος (Παραλιακή), ανάμεσα στο Κλειστό του TaeKwonDo και το BeachVolley και δίπλα στη θάλασσα.

Release AthensFacebook event