ΜΟΥΣΙΚΗ

Jennifer Lopez και Shakira θα βάλουν φωτιά στο Super Bowl

Άλλος ένας λόγος -ο βασικότερος- για να δούμε τον τελικό του αμερικανικού football.

Το Super Bowl αποτελεί μεγάλο γεγονός για την Αμερική, αλλά για όλους τους υπόλοιπους περνάει μάλλον ψιλοαδιάφορα ΕΚΤΟΣ από το ημίχρονό του. Κατά τη διακοπή του, όσο ξεκουράζονται οι αθλητές απ’ τα σπρωξίδια και τις λαβές του κατς, έχουμε δει κατά καιρούς μερικά απ’ τα πιο ιστορικά performance της pop μουσικής. Από Who μέχρι Michael Jackson.

Αυτή τη φορά οι διοργανωτές φαίνεται ότι θέλουν να βάλουν φωτιά στο γήπεδο πριν ξαναβγούν οι παίκτες για να συνεχίσουν το δεύτερο ημίχρονο. Σύμφωνα με όσα πόσταραν στο Twitter οι Jennifer Lopez και η Shakira, καθώς και ο χορηγός του event, η Pepsi, οι δύο πιο καυτές τραγουδίστριες των 00s θα βρεθούν μαζί on stage στο 54ο Super Bowl halftime show.

 

Και επειδή οι κυρίες είναι υπεράνω, το ανακοίνωσαν κι εκείνες μέσω Twitter, αλλά τουητάροντας η μία τη φωτογραφία της άλλης.

Δες:

 

 

Με δήλωσή της η Jennifer Lopez ανέφερε ότι ονειρευόταν να παίξει στο Super Bowl από το 1996, τη χρονιά που η Dianna Ross “πέταξε στον αέρα” στο ημίχρονο της ίδιας διοργάνωσης.

“Και τώρα είναι πιο ιδιαίτερο όχι μόνο γιατί είναι η επέτειος των 100 χρόνων του NFL, αλλά γιατί θα παίξω μαζί με μια φίλη Λατίνα”, συμπλήρωσε. “Ανυπομονώ να δείξω τι μπορούν να κάνουν κορίτσια σαν εμάς στη μεγαλύτερη σκηνή του κόσμου”.

Απ’ τη δική της μεριά, η Shakira που θα εμφανιστεί στο event ανήμερα των γενεθλίων της, δήλωσε ότι το να κάνει αυτό το show είναι το “πραγματικό αμερικανικό όνειρο” και ότι σκοπεύουν “να χαρίσουν το καλύτερο show που θα δούμε ποτέ”.

Η ανακοίνωση των δύο αυτών ονομάτων έφερε ενθουσιασμό στους θεατές, οι οποίοι ακόμα θυμούνται το ψιλοφιάσκο των δύο τελευταίων ετών με Maroon 5 και Justin Timberlake.

Για να δούμε.

Photo Credits: AP Photos

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙΣ, ΔΕΣ ΚΙ ΑΥΤΑ:

Η Jennifer Lopez είναι καλύτερη ηθοποιός απ’ ότι νομίζεις
10 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι η Jennifer Lopez έχει κερδίσει τη μάχη με το χρόνο
Η Jennifer Lopez θα είναι πάντα μια σταθερή αξία στις καρδιές μας
20 χρόνια μετά η Jennifer Lopez εντυπωσιάζει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο