24 MEDIA
ΜΟΥΣΙΚΗ

Το Bud X Project συνδύασε γνώση και απόλαυση

Για δύο Παρασκευές το Lohan υποδέχτηκε ένα το project της μπίρας Bud που φέρνει κοντά Dj και κοινό.

Τις δύο Παρασκεύες που μας πέρασαν, πραγματοποιήθηκε το Bud X Project στο Lohan. Τι είναι αυτό;

Μια πρωτοβουλία της μπίρας Bud που φέρνει κοντά τους Dj με το κοινό τους.

Την Παρασκευή 16 Μαρτίου οι τυχεροί του διαγωνισμού που έκανε μέσω Facebook η Bud, ήρθαν στις 8 το βράδυ στο Lohan.

Εκεί τους περίμεναν στην είσοδο οι παγωμένες μπίρες Bud και στα decks μερικοί από τους πιο γνωστούς Dj της Ελλάδας. Οι Playmen, o Mossel, ο ALceen, ο Chris Child και οι Sonarise & Altro ήταν έτοιμοι να αποκαλύψουν τα πάντα σε σχέση με το επάγγελμά τους.

Το wokshop του Bud X Project διήρκεσε 3 ώρες. Στην αρχή οι Djs απάντησαν τις ερωτήσεις της  Ελένης Βουλγαράκη, γνωστή μας παρουσιάστρια από το MAD, στη συνέχεια υπήρχε Q&A με το κοινό και στο τέλος ανέβηκε ένας-ένας από τους τυχερούς στα decks του Lohan, για να τους δείξουν και από κοντά πώς δουλεύουν.

*Φωτογραφίες: Νίκος Κατσαρός

Οι ερωτήσεις ήταν πολύ διεξοδικές και χωρίζονταν σε τρεις κατηγορίες. H πρώτη κατηγορία ερωτήσεων ήταν για την πορεία των Dj στον χώρο. Η δεύτερη για τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούν και η τρίτη για τη ζωή τους στα decks. Στη συνέχεια, το μικρόφωνο πήγε στο κοινό, το οποίο είχε πολλές ακόμη απορίες. Οι Dj απάντησαν όλες τις ερωτήσεις με αποστομωτική ειλικρίνεια.

Για παράδειγμα, στην ερώτηση ποια είναι η χειρότερη στιγμή σου πάνω στα decks, δεν θα περιμένατε την απάντηση, που έδωσαν. Οι Dj συμφώνησαν ότι από τα χειρότερα που μπορούν να σου συμβούν είναι να θες να πας τουαλέτα και να μην υπάρχει κάποιος να σε αντικαταστήσει.

Ενώ στην ερώτηση σχετικά με τον εξοπλισμό, όλοι είπαν ότι πολλές φορές άλλος είναι ο εξοπλισμός που προτιμάς και άλλον χρησιμοποιείς, επειδή στον χορηγούν δωρεάν.

Αν είσαι αρκετά τυχερός, ο χορηγός και οι προτιμήσεις σου ταυτίζονται.

Το τέλος του workshop φύλαγε όμως το καλύτερο. Οι συμμετέχοντες ανέβηκαν στα decks, είδαν από κοντά τον εξοπλισμό του Lohan και έμαθαν τις βασικές λειτουργίες του.

Στις 11 το βράδυ το workshop τελείωσε, δεν έφυγε όμως κανείς. Το Lohan άρχισε να γεμίζει με κόσμο και κάπου εκεί είπαμε αντίο στο φωτογράφο μας για να μην υπάρχουν τεκμήρια.

Οι Sonarise & Altro ζέσταναν τον κόσμο με τις μουσικές τους, όλοι όμως περίμεναν τους Playmen και τον Mossel.

Η βραδιά συνεχίστηκε ως το πρωί και το vibe ήταν αξεπέραστο. Το Bud X Project όμως δεν είχε πει καν την τελευταία του λέξη.

Πιάσαμε τη βραδιά εκεί που την είχαμε αφήσει την επόμενη Παρασκευή 23 Μαρτίου με τον ALceen και τον Chris Child.

Η εμπειρία από το event ήταν καλύτερη και από φεστιβαλική. Αυτό είναι το ωραίο της dance μουσικής, ότι σου δίνει την εμπειρία της συναυλίας, του club, χορεύεις, γνωρίζεσαι με τους γύρω σου, και αν έχεις γνωρίσει και πριν τους Dj, ακόμη καλύτερα!

H σελίδα της Bud στο Facebook.

Περισσότερο Bud X Poject εδώ και εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΜΑΣ

Με τους Playmen, τον Mossel και τον Sonarise
Με τον ALceen, τον Chris Child και τον Altro

|Η ποπ κουλτούρα μέσα από εικόνες| Ακολούθησε το Ιnstagram account του Popcode.