123RF
ΜΟΥΣΙΚΗ

Φέτος τα Χριστούγεννα θα κάνεις ρεβεγιόν με Iggy Pop και Coldplay

Δεν θα είναι απλά Christmas, θα είναι Legendary ροκ Christmas, χάρη στον Legend 88.6.

Χριστούγεννα. Η εποχή της αγάπης, των δώρων, των μελομακάρονων, των κουραμπιέδων και της καλής ροκ μουσικής. Ναι, καλά διάβασες, χάρη στον Legend 88.6, τον αγαπημένο ροκ σταθμό της πόλης, φέτος το χριστουγεννιάτικο mood θα είναι λίγο πιο ροκ από όσο το έχουμε συνηθίσει. Και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό.

Το ‘Legendary Christmas’ πρόγραμμά του, είναι ήδη στον αέρα και θα σε βάλει σε εορταστικό κλίμα, με μια playlist που ακούγεται παντού. Στο αυτοκίνητο, στο γραφείο, στο σπίτι, στις εορταστικές μαζώξεις. Εσύ, οι φίλοι σου, ο κουλ θείος που κάθεται με την νεολαία και ο στριμμένος διαχειριστής, θα ενωθείτε σε κλίμα ομόνοιας και όλοι μαζί θα αναφωνήσετε ‘Thank God It’s Christmas’, μαζί με τους Queen. Γιατί όλοι ξέρουν ότι η καλή ροκ μουσική ενώνει, ειδικά όταν είναι και σε χριστουγεννιάτικο ρυθμό.

Οι παραγωγοί του Legend 88.6 δημιούργησαν στο Spotify την απόλυτη ροκ Χριστουγεννιάτικη playlist για να σε συντροφεύει κατά την διάρκεια των εορτών, ακόμα και όταν δεν μπορείς να ακούσεις τα αγαπημένα σου τραγούδια στο ραδιόφωνο.

Εκτός από τα ξαδέρφια και τις θείες σου, φέτος στο ρεβεγιόν θα είναι και ο Bryan Adams, ο Billy Idol, οι Coldplay, ο Iggy Pop, ο Alice Cooper και πολλές ακόμα μορφές της ροκ, για να φροντίσουν να σε βρει το νέος έτος με τη σωστή διάθεση. Δυνάμωσε την ένταση, φόρα την πιο ροκ διάθεσή σου και ετοιμάσου για headbanging, φορώντας το σκουφί του Άγιου Βασίλη.

Legend 88.6 Η μουσική που ακούς και τα Χριστούγεννα.

***

Αν και εσύ αγαπάς τα Star Wars και την ιστορία τους, το αφιέρωμά μας ‘May the Pod Be With You’ είναι εδώ!

Στο 1ο επεισόδιο αναλύουμε τα prequels με καλεσμένο τον Μάκη Παπασημακόπουλο, μέσα από μία βασική ερώτηση: Είναι όντως όσο χάλια τα θυμάσαι;