ΜΟΥΣΙΚΗ

4 τραγούδια που πρέπει να ακούσεις σήμερα

To PopCode διαλέγει με προσοχή τα κομμάτια που αξίζουν την προσοχή μας.

Μέσα στο μουσικό χάος το PopCode έψαξε, άκουσε, ξεχώρισε και χώρισε σε 4 κατηγορίες τα κομμάτια που πρέπει να ακούσουμε για αυτή την εβδομάδα.

Οι κατηγορίες μας είναι το κάτι παλιό, το κάτι καινούριο, το κάτι δανεισμένο και το κάτι μπλε και καταπατώνται σχεδόν πάντα.

Shakira ft. Maluma – Clandestino

Τρίτη συνεργασία για Maluma-Shakira και καμία σχέση με το ‘Clandestino’ που ξέραμε από τον αγαπημένο της νιότης μας Manu Chao. Το ‘Chantaje’, που κυκλοφόρησε στα τέλη του ’16,  ήταν από τα δυνατότερα κομμάτια της περσινής χρονιάς. Ακολούθησε το πιο ρομαντικό ‘Trap’ τον φετινό Ιανουάριο και τώρα ξαναχτύπησαν με το ‘Clandestino’.

Rina Sawayama – Alterlife

To τελευταίο μου κόλλημα είναι η Rina Sawayama και το ‘Alterlife’, το οποίο ακούω όλη μα όλη την ημέρα. Το ντεμπούτο άλμπουμ της κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο και πριν τρεις μέρες βγήκε το κλιπ για το ‘Ordinary Superstar‘, αλλά παραμένω πιστή στο ‘Alterlife’.

Tove Lo – bitches ft. Charli XCX, Icona Pop, Elliphant, ALMA

H Τοve Lo είναι αγαπημένη αυτής της στήλης. Το άλμπουμ της ‘Blue Lips’ κυκλοφόρησε όπως και της φίλης μας Rina τέλη του ’17 και το ‘bitches’ ήταν ένα εκ των κομματιών του. Δυο μέρες πριν όμως κυκλοφόρησε κλιπ με ρεμίξ του τραγουδιού, στο οποίο συμμετέχουν τέσσερις ακόμα φίλες μας. Και οι φίλοι δεν σταματούν εκεί. Ο Paul W. Downs γνωστός μας από το ‘Broad City’ πρωταγωνιστεί στο κλιπ.

A$AP Rocky – Praise The Lord (Da Shine) ft. Skepta

Μία από τις πιο δυνατές στιγμές του Primavera ήταν όταν ο Skepta ανέβασε στη σκηνή τον Α$AP Rocky και είπαν μαζί αυτό το κομμάτι. Τώρα έχουμε και το κλιπ και συνεχίζουμε τις δυνατές στιγμές.

SOME NEWS

Η Nicki Minaj δημοσίευσε το κόβερ του νέου της δίσκου ‘Queen’, που κυκλοφορεί σε δύο μήνες, ενώ λίγες μέρες πριν, η Ariana Grande είχε τιζάρει μια ακόμα συνεργασία τους.

|Η ποπ κουλτούρα μέσα από εικόνες| Ακολούθησε το Ιnstagram account του PopCode.