AP
ΛΙΣΤΕΣ

4 τραγούδια που πρέπει να ακούσεις σήμερα

To PopCode διαλέγει με προσοχή τα κομμάτια που αξίζουν την προσοχή μας.

Μέσα στο μουσικό χάος το PopCode έψαξε, άκουσε, ξεχώρισε και χώρισε σε 4 κατηγορίες τα κομμάτια που πρέπει να ακούσουμε για αυτή την εβδομάδα.

Οι κατηγορίες μας είναι το κάτι παλιό, το κάτι καινούριο, το κάτι δανεισμένο και το κάτι μπλε και καταπατώνται σχεδόν πάντα.

Σήμερα πιχί τιμούμε την επικείμενη επιστροφή των ABBA, παίζοντας σύγχρονη ποπ μουσική.

SOMETHING OLD

Τα ΑBBAντα

#abbaofficial #abba

A post shared by @ abbaofficial on

Ναι, είναι επίσημο. Μετά από χρόνια εικασιών και παρακλήσεων από φανς και σόουμπιζ, οι ABBA ανακοίνωσαν όχι μόνο ότι επανενώθηκαν, αλλά ότι ετοίμασαν και καινούρια μουσική, κάτι που είχαν να κάνουν από το 1982. Ας ακούσουμε τώρα ΟΛΗ την παλιά. Ξεκινήστε από όπου θέλετε. Ενδεικτικά:

SOMETHING NEW

Colour For A Rebel – Details

Και τώρα, ας τιμήσουμε τους πρωτεργάτες της ποπ με σύγχρονη ποπ, που μόλις κυκλοφόρησε. Ξεκινάμε με ελληνική συμμετοχή και το πολύ ωραίο ‘Details’.

SOME THINGS NEW

She and Him – He Gives His Love to Me

Αλλάζουμε ύφος και πάμε στο ίντι ποπ. Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε επιστροφή Scarlett Johansson, αυτή την εβδομάδα έχουμε επιστροφή Zooey Deschanel. Εκείνη είναι εκείνη, εκείνος είναι ο M. Ward και βγάλαν από μία εκδοχή του τραγουδιού και για εκείνη και για εκείνον, όποιοι κι αν είναι αυτοί.

SOMETHING BLUE

Hatchie – Sleep

Ξανααλλάζουμε ύφος και πάμε σε ένα κομμάτι τόσο dreamy που λέγεται ‘Sleep’.

SOMETHING LIGHT BLUE

The Flaming Lips – The Story Of Yum Yum and Dragon

Και για το τέλος, πάμε στο πιο ακαθόριστο ύφος (η μουσική δεν έχει σύνορα) των Flaming Lips, που συχνά καθορίζει τα ύφη των γνωστότερων καλλιτεχνών της ποπ.

|Η ποπ κουλτούρα μέσα από εικόνες| Ακολούθησε το Ιnstagram account του PopCode.