AP Photo/Hans Edinger
ΛΙΣΤΕΣ

4 τραγούδια που πρέπει να ακούσεις σήμερα

To PopCode διαλέγει με προσοχή τα κομμάτια που αξίζουν την προσοχή μας.

Μέσα στο μουσικό χάος το PopCode έψαξε, άκουσε, ξεχώρισε και χώρισε σε 4 κατηγορίες τα κομμάτια που πρέπει να ακούσουμε για αυτή την εβδομάδα.

Οι κατηγορίες μας είναι το κάτι παλιό, το κάτι καινούριο, το κάτι δανεισμένο και το κάτι μπλε και καταπατώνται σχεδόν πάντα.

SOMETHING OLD

Madonna – Ray Of Light

Η Madonna ανακοίνωσε μέσω σόσιαλ ότι μας φέρνει νέα μουσική, τρία χρόνια μετά την τελευταία φορά που μας είχε φέρει. Ας ακούσουμε λίγο από την παλιά περιμένοντας.

SOME THINGS NEW

Backstreet Boys – Don’t Go Breaking My Heart

Ένα καμπάκ που κανείς δεν ζήτησε.

Ένα καμπάκ που κανείς δεν πίστεψε.

Ένα καμπάκ που δεν είναι ακριβώς καμπάκ, γιατί (υποτίθεται) ποτέ δεν σταμάτησαν να είναι συγκρότημα.

Και όμως τα αγόρια από τον πίσω δρόμο, μπορεί πια να είναι άνδρες, αλλά κάνουν το ρουτίν τους σαν να έχουμε 1997 και το τραγούδι τους δε ‘ν’ κακό.

Backstreet’s back alright!

SOMETHING RED

Pharrell Williams x Camila Cabello – Sangria Wine

Μαζεύονται σιγά σιγά οι καλοκαιρινοί ύμνοι. Πριν δύο εβδομάδες είχαμε το Όne Kiss’ από Dua Lipa και Calvin Harris σε μια lounge συνεργασία. Τώρα έχουμε Camilla και Pharrell σε πιο ρέγκε λάτιν ρυθμούς. Ανυπομονούμε για chill καλοκαιρινό κλιπ.

SOMETHING NEW

Chromatics – Black Walls

Στα συνηθισμένα γνωστά και αγαπημένα μουσικά μονοπάτια κινείται το νέο σινγκλ των αγαπημένων Chromatics (που ακόμα να ξεπεράσουμε εκείνη την εμφάνισή τους στο τέλος του πρώτου διπλού επεισοδίου της επιστροφής του ‘Twin Peaks’). To σινγκλ θα είναι μέρος του επερχόμενου άλμπουμ τους ‘Dear Tommy’, το οποίο μας έχουν τάξει από το 2014.

|Η ποπ κουλτούρα μέσα από εικόνες| Ακολούθησε το Ιnstagram account του PopCode.