Τα πιο κουλ τραγούδια για να ακούσεις σήμερα

To PopCode διαλέγει με προσοχή τα κομμάτια που αξίζουν την προσοχή μας. Lova-to ή Tove-lo;

Μέσα στο μουσικό χάος το PopCode έψαξε, άκουσε, ξεχώρισε και χώρισε σε 4 κατηγορίες τα κομμάτια που πρέπει να ακούσουμε για αυτή την εβδομάδα.

Οι κατηγορίες μας είναι το κάτι παλιό, το κάτι καινούριο, το κάτι δανεισμένο και το κάτι μπλε και καταπατώνται σχεδόν πάντα.

Σήμερα είναι μια τέτοια μέρα, γιατί αφιερώνουμε τη στήλη στο κουλ.

SOMETHING COOL

Dounia - So Cool 1

Ποια Dounia αρχίζει από Ν- και τελειώνει σε -η;

Χα!

Η Dounia από τη ΝεΥόρκη. Η πολύ κουλ 20χρονη ράπερ που όσο πάει κι ανεβαίνει, έβγαλε ωραιότατο κλιπ για το πολύ κουλ κομμάτι της 'So cool', σκηνοθετημένο από την επίσης πολύ κουλ 21χρονη Barbie Ferreira (πώς να μην είσαι κουλ με αυτό το όνομα;) μοντέλο, ινσταγκράμερ, εντρεπρενιέρ και σκηνοθέτιδα. Στα lyrics υπόσχεται στο αμόρε ότι θα είναι πολύ κουλ στη σχέση και όχι σαν όλες τις άλλες.

SOMETHING COOL

Tove Lo - Cool Girl 2

Στους στίχους του 'Cool Girl' η αγαπημένη πολύ κουλ Σουηδέζα Tove Lo προσκαλεί το αμόρε να κάνουν ελεύθερη σχέση. Όπως έχει πει εμπεύστηκε τα lyrics από έναν πολύ κουλ μονόλογο της Rosamund Pike στο 'Gone Girl'.

SOMETHING COOL

Gwen Stefani - Cool 3

Εδώ περνάμε σε άλλου τύπου κουλ. Οι στίχοι για το 'Cool', το οποίο συνέγραψε η ίδια η Gwen, αναφέρονται στη σχέση της με τον Tony Kanal, μπασίστα των No Doubt. Περιττό να αναφέρουμε ότι το πρώτο τραγούδι, που αναφερόταν στη σχέση τους, ήταν το πονεμένο, καταπληκτικό 'Don't Speak' του 1996. Μια δεκαετία σχεδόν μετά, στο 'Cool', η Gwen μιλάει για το πώς τα πράγματα είναι πια κουλ μεταξύ τους και είναι χαρούμενη που τον βλέπει χαρούμενο με τη νέα του σχέση. Το κλιπ πολύ ωραίο επίσης.

SOMETHING COOL

Demi Lovato - Cool for the Summer 4

Σε αυτόν τον καλοκαιρινό ύμνο του 2015 η Demi Lovato μιλάει σε μια κοπέλα και της λέει "όλα κουλ, έλα να πειραματιστούμε οι δυο μας αυτό το καλοκαίρι". Σύμφωνα με μελέτη, ειδικοί το θεωρούν prequel του 'I Kissed a Girl' της Katy Perry.

ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΚΟΥΛ ΑΠΟ ΟΛΑ

Rick and Morty x Run The Jewels: Oh Mama 22

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα muppet πρωταγωνιστεί στο πιο σέξι βιντεοκλίπ της χρονιάς
To “Rick & Morty” είναι το ενήλικο animation που έψαχνες σε όλες τις παράλληλες διαστάσεις

|Η ποπ κουλτούρα μέσα από εικόνες| Ακολούθησε το Ιnstagram account του Popcode.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ