ΛΙΣΤΕΣ

4 τραγούδια που πρέπει να ακούσεις σήμερα

To PopCode διαλέγει με προσοχή τα κομμάτια που αξίζουν την προσοχή μας.

Μέσα στο μουσικό χάος το PopCode έψαξε, άκουσε, ξεχώρισε και χώρισε σε 4 κατηγορίες τα κομμάτια που πρέπει να ακούσουμε για αυτή την εβδομάδα.

Οι κατηγορίες μας είναι το κάτι παλιό, το κάτι καινούριο, το κάτι δανεισμένο και το κάτι μπλε και καταπατώνται σχεδόν πάντα.

SOMETHING NEW

LSD – Genius ft. Sia, Diplo, Labrinth

Οι Sia, Diplo και Labrith έβγαλαν κομμάτι με τίτλο ‘LSD’ και του δώσαν και το ανάλογο κλιπ. Όσο το ακούς τόσο σου αρέσει.

SOME THINGS NEW

Christina Aguilera – Accelerate ft. Ty Dolla $ign, 2 Chainz

Δεν έχουμε αποφασίσει αν μας αρέσει, σίγουρα όμως είναι ένα κομμάτι που πρέπει να ακουστεί αυτή την εβδομάδα, γιατί σηματοδοτεί μια καινούρια era για την Christina Aguilera. Στην παραγωγή είναι ο Kanye West, που τελευταία δεν μας τα λέει καθόλου καλά, και αυτό μας δίνει άλλον ένα λόγο να μην μπορούμε να αξιολογήσουμε το κομμάτι.

SOMETHING BORROWED

Αriana Grande – Humble αλά Evanescence

Τι έχουμε ζήσει με τους Evanescence. Ήταν εκείνη η εποχή που και να μην ήσουν emo, υπήρχε ένα emo vibe. Αυτό το essence είχαν και οι Evanescence.

Καιρό είχαμε να δούμε και να ακούσουμε μίμηση από Ariana Grande. Στην επίσκεψη που έκανε στην εκπομπή του Fallon για το προμόσιο του καινούριου τραγουδιού και επερχόμενου άλμπουμ, το κορίτσι έπαιξε αυτό το κλασικό παιχνίδι του σόου “τραγούδα αυτό με ύφος αυτό”. Είπε λοιπόν το ‘Humble’ του Lamar με ύφος Evanescence και τέτοια συγκίνηση είχα να νιώσω από τότε που η  Μάρω Λύτρα είπε το ‘My Immortal’ στο Fame Story 2.

SOMETHING SEA BLUE

Calvin Harris, Dua Lipa – One Kiss

Και από την death-you-are-my-bitch-lover διάθεση περνάμε στη χαρά της ζωής Dua Lipa με το καλοκαιρινό lounge soon-to-be χιτάκι ‘One Kiss’ που έβγαλε πριν ένα μήνα με τον Calvin Harris. Το κλιπ του μόλις κυκλοφόρησε και μας αρέσει επίσης πολύ.

|Η ποπ κουλτούρα μέσα από εικόνες| Ακολούθησε το Ιnstagram account του PopCode.