ΒΙΒΛΙΟ

5 σίκουελ βιβλία που θα μπορούσε να γράψει ο Ντάνος

Το 'Ντάνος' χτύπησε τα ράφια των βιβλιοπωλείων γρήγορα όμως το κοινό θα ζητήσει κι άλλο.

Ο Ντάνος μετά τη λήξη του ‘Survivor’ δεν έληξε ποτέ. Πρώτα έπαιξε στο ‘Τατουάζ’ και θα ξαναπαίξει στο επόμενο σίριαλ του Ανδρέα Γεωργίου. Τώρα έβγαλε βιβλίο και είναι αρκετά πιθανό να ξαναβγάλει.

Γι αυτό λοιπόν σκεφτήκαμε πριν από αυτόν για αυτό πέντε βιβλία που θα μπορούσε να κυκλοφορήσει.

ΝΤΑΝΟΠΙΤΑΚΙΑ – Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΦΟΡΜΟΥΛΑ

Ο Ντάνος έγινε γνωστός για 3 πράγματα στον Άγιο Δομίνικο. Για τις αθλητικές του ικανότητες, για το ότι δεν σηκώνει πολλά πολλά, για την πίστη και για τα πιτάκια του. Τα πιτάκια του τα έφτιαχνε στον φούρνο του θείου του και όταν πήγε στο ‘Survivor’, τα εξέλιξε προσθέτοντας καρύδα. Μετά από ένα μεγάλο feud με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη για το ποιος θα φτιάξει πιτάκια για πρωινό, τα πιτάκια έγιναν γνωστά στο ευρύ κοινό και ανάρπαστα στη Σκιάθο. Από τότε φτιάχτηκαν και δοκιμάστηκαν από sites και εκπομπές και φτιάχτηκαν και από τον ίδιο τον Ντάνο στη ‘Φωλιά των Κούκου’. Τα συστατικά τους είναι αλεύρι, καρύδα, νερό, αλάτι και “κάτι άλλο”, όπως λέει και ο ίδιος στην κάμερα.

Το ντανοπιτάκι έτσι απέκτησε τη φήμη που ακολουθεί και την καβουροπάτη. Στο βιβλίο λοιπόν ο Ντάνος θα εξηγούσε όλη την ιστορία του φούρνου, την διαδικασία που ακολούθησε στην επαναπροσέγγιση της συνταγής με την καρύδα, μία αναδρομή στην πρωινή κόντρα με την Ευρυδίκη και στο τέλος η αποκάλυψη του μυστικού συστατικού.

BREAKING DAN

Ένα από τα στοιχεία του ‘Survivor’ είναι η μετατροπή των παικτών σε λυκάθρωπους με το πέρας του χρόνου. Ο Ντάνος θα μπορούσε λοιπόν με τη βοήθεια κάποιου έμπειρου barber να προσφέρει συμβουλές για το πώς να μεγαλώσεις ένα μούσι, συμβουλές grooming για ατίθασα μούσια και tips για ξεχωρίζεις ένα καλό barber shop από ένα κακό barber shop.

ΝΤΑΝΟΣ – ΚΟΣΜΗΜΑ

Κάτι που πολλοί έχουν ξεχάσει από το ‘Survivor’ είναι ότι ο Ντάνος ήταν καλός στις μικροκατασκευές και μάλιστα είχε φτιάξει κοσμήματα για τα κορίτσια της ομάδας. Στο βιβλίο θα υπάρχουν βήμα βήμα κατασκευές και χειροτεχνίες που μπορείτε να φτιάξετε με υλικά που υπάρχουν μέσα στο σπίτι και η διασκέδαση θα είναι σίγουρη για όλη την οικογένεια!

BEEN THERE DAN THAT

Θα πρόκειται για ένα photobook στη λογική του Instagram. Κάθε σελίδα θα έχει μία υψηλής ανάλυσης φωτογραφία από ένα περιπετιώδες μέρος που έχει επισκεφτεί ο Ντάνος και από κάτω μία πρόταση -σαν caption- με το συναίσθημα που ένιωσε. Με αυτόν τον τρόπο πιάνει και τη νέα γενιά του Instagram, αλλά και τους πιο παραδοσιακούς “που δεν τα καταλαβαίνουν αυτά των νέων”, ενώ διαφυλάσσεται και η ακεραιότητα των φωτογραφιών σε περίπτωση μεγάλου ονλάιν πληροφοριακού μπλακάουτ στο μέλλον.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ

Πιο πολύ από όλα όσα είπαμε όμως ο Ντάνος θα μπορούσε να γράψει -και αυτή τη φορά τελείως μόνος του, επειδή το χει- ένα εγχειρίδιο αυτοβοήθειας. Το να είσαι life coach είναι κάτι που εδώ και δεκαετίες κάνει θραύση στην Αμερική. Σε μας έχει αρχίσει δειλά δειλά να έρχεται από το εξωτερικό και να γίνεται κάπως πιο φιλικό στο κοινό μέσω Ted-ex ομιλιών. Κάθε life coach γράφει και βιβλίο με τις συμβουλές του. Ένα τέτοιο θα μπορούσε να γράψει και ο Ντάνος πριν ή αφού γίνει life coach -γιατί και αυτό θα του πήγαινε. Μικρές, απλές συμβουλές, κατανοητές από όλους τους ανθρώπους και πάνω από όλα εμψυχωτικές.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Ποιοι θα έπαιζαν τους παίκτες του Survivor αν γινόταν ταινία
14 ρόλοι που θα μπορούσε να είχε παίξει ο Ντάνος
Γιώργος Αγγελόπουλος: περιμένοντας το βιβλίο ενός λαϊκού ήρωα
Το λογοτεχνικό bullying με αφορμή το βιβλίο του Ντάνου