Τα 20 καλύτερα εξώφυλλα του μήνα

Μια ματιά στα ωραιότερα εξώφυλλα που είδαμε τον Αύγουστο, από τον Έντι των Iron Maiden ως τον Στιβ Καρέλ, κι από τη βιβλιοφαγία ως το κινηματογραφικό ποπ κορν.

Στο ΟΝΕΜΑΝ αγαπάμε τα περιοδικά, και η ταυτότητα ενός περιοδικού είναι πρώτα και κύρια το εξώφυλλό του. Ευχάριστο λοιπόν το ότι πλέον βλέπουμε πιο ωραία εξώφυλλα από ποτέ, και είναι και ευκολότερο από ποτέ να φτάσουν σε εμάς ακόμα κι από τις πιο μακρινές χώρες. Μια φορά το μήνα, μαζεύουμε λοιπόν μερικά από τα ωραιότερα εξώφυλλα των περασμένων 4 εβδομάδων και τα ποστάρουμε εδώ για λίγο χάζεμα.

Στο ΟΝΕΜΑΝ αγαπάμε τα περιοδικά, και η ταυτότητα ενός περιοδικού είναι πρώτα και κύρια το εξώφυλλό του. Ευχάριστο λοιπόν το ότι πλέον βλέπουμε πιο ωραία εξώφυλλα από ποτέ, και είναι και ευκολότερο από ποτέ να φτάσουν σε εμάς ακόμα κι από τις πιο μακρινές χώρες. Μια φορά το μήνα, μαζεύουμε λοιπόν μερικά από τα ωραιότερα εξώφυλλα των περασμένων 4 εβδομάδων και τα ποστάρουμε εδώ για λίγο χάζεμα.

Αυτά είναι τα πιο εντυπωσιακά εξώφυλλα του Αυγούστου, με Έντι, με Στιβ Καρέλ και με πολύ μπλοκμπάστερ.

THE NEW YORK TIMES MAGAZINE Inline Image

Για δες, το αναίσθητο κράτος είναι παγκόσμιο φαινόμενο.

Δεν ξέρω γιατί ξεκίνησα με αυτό, είμαι σίγουρος πως υπήρχε κάτι πιο λάιτ.

METAL HAMMER Inline Image

ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ. Cheesy όσο δεν πάει αλλά με τόσο σωστό τρόπο! Σου είχαν λείψει τα εξώφυλλα που τα κουνάς πέρα δώθε και αλλάζει η προοπτική; Σου είχαν λείψει μήπως και οι Iron Maiden; Μια χαρά σου έκατσε γιατί και τα δύο αυτά θριαμβευτικά '80s/'90s πράγματα επιστρέφουν σε ένα.

TIME OUT NEW YORK Inline Image

Χιπ φάσιον νεοϋορκέζικη φασούλα.

DAS MAGAZIN Inline Image

Ελεβετικό ένθετο εφημερίδας είναι αυτό λέει, και μπράβο του. Κυκλοφόρησε με λευκό εξώφυλλο που τονίζει τη δύναμη της λιτής φράσης του παγκόσμιου θησαυρού Ta-Nehisi Coates για θεμελιώδεις ρατσιστικές διαχωριστικές της αμερικάνικης κοινωνίας.

METROPOLI Inline Image

Inline Image Inline Image

Στο Ισπανικό Metropoli οι άνθρωποι το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο με τα κινηματογραφικά τους εξώφυλλα. Θα πρέπει να τα βγάζουν σε λεύκωμα στο τέλος κάθε χρονιάς. Εδώ "Mission: Impossible - Rogue Nation", "The Man from U.N.C.L.E." και "Pixels".

WEEKEND Inline Image

Δε μπορώ να το εξηγήσω αλλά έτσι ακριβώς αισθάνομαι όταν έρχεται Σαββατοκύριακο.

MAGNES Inline Image

Πολωνικό περιοδικό για μουσική και ποίηση. <--- η πρώτη σπουδαία φράση που πληκτρολόγησα τη σεζόν 15/16.

OPEN SKIES Inline Image

Το περιοδικό των πτήσεων της Emirates. Φαντάζομαι το Blue με εξώφυλλο κόμικς και τρελαίνομαι.

DARTMOUTH Inline Image

Το Dartmouth στο περιοδικό που λαμβάνουν οι απόφοιτοί του εξηγεί γιατί κοστίζει τόσο πολύ. Συγχαρητήρια, κερδίσατε το Χρυσό Ντούσμπαγκ του μήνα.

VNA Inline Image

Αγγλικό τριμηνιαίο έντυπο για urban culture με πολύ δυνατό έργο στο εξώφυλλο.

MOOD Inline Image

, In The.

THE NEW YORKER Inline Image

Τα βιβλία ως θάλασσα, ως απόδραση, ως ηρεμία, ως απόδραση. Αυτός κάτω αριστερά δεν καταλαβαίνω αν τραγουδάει από τη χαρά του ή αν φωνάζει για βοήθεια.

BLOOMBERG BUSINESSWEEK Inline Image

Σταθερά φαν των χάρτινων οπτικοποιήσεων των digital concepts.

THAT'S Inline Image

That's. Τι θα πει "That's". Κινέζικο περιοδικό. Για τα τατουάζ; Για urban κουλτούρα; Δεν έχει σημασία, εξάλλου το έβαλα κυρίως επειδή όπως το κοιτάω αυτό θα έκανε τέλειο flyer για συναυλία στο ΑΝ, το οποίο είναι βασικό κριτήριο για οτιδήποτε.

A MAGAZIN ABOUT Inline Image

ΟΚ, αυτό καταλαβαίνω τι αφορά.

NEW YORK TIMES MAG ΚΙ ΑΛΛΟ Inline Image

Μπερδεύομαι λίγο. Μοιάζει με ρέμπους αλλά δεν λείπουν λέξεις. Το έβαλα κυρίως επειδή μου αρέσει να βλέπω εξώφυλλα που έχουν μόνο γράμματα.

ESQUIRE, ΤΟ ΙΣΠΑΝΙΚΟ Inline Image

Σταθερή δύναμη το Ισπανικό Esquire, εδώ βασανίζει τον Στιβ Καρέλ.

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟInline Image

DAS MAGAZIN ΠΑΛΙ

Το νέο μας αγαπημένο Ελβετικό περιοδικό έχει εξώφυλλο μια μεξικάνα ρεπόρτερ που γράφει για τα τοπικά καρτέλ. Το κοιτάω και νιώθω σα να έχω ήδη παρακολουθήσει ένα τρίωρο πολυβραβευμένο ντοκιμαντέρ για το θέμα. Μπράβο σε όλους τους εμπλεκόμενους.

(Για περισσότερα φανταστικά εξώφυλλα περιοδικών, όρμα στο coverjunkie.)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ