ΘΕΑΤΡΟ

Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση του Carlos Acosta στο Ηρώδειο

Ο παγκοσμίου φήμης χορευτής του Βασιλικού Μπαλέτου του Κόβεντ Γκάρντεν έρχεται με το 25μελές μπαλέτο του για μία και μοναδική παράσταση κάτω από την Ακρόπολη.

Ο Carlos Acosta είναι ένας από τους μεγαλύτερους χορευτές της γενιάς του και φέτος γιορτάζει τα 30 χρόνια του στον χορό. Στις 26 Σεπτεμβρίου θα ερμηνεύσει για μία και μοναδική παράσταση κάτω από την Ακρόπολη μερικά από τα πιο εμβληματικά του έργα μαζί με το 25μελές μπαλέτο του. To PopCode σας δίνει 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση, που μπορείτε να κερδίσετε συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Ο Κάρλος Ακόστα γεννήθηκε στην Αβάνα και σπούδασε στην Εθνική Σχολή Μπαλέτου της Κούβας. Ξεκίνησε την καριέρα του με το National Ballet of Cuba, συνέχισε στο English National Ballet και στο Houston Ballet, πριν εδραιωθεί στο Κόβεντ Γκάρντεν, ως ένας από τους μεγαλύτερους χορευτές όλων των εποχών, που έχει συγκριθεί με τα ιερά τέρατα του μπαλέτου Μιχαήλ Μπαρίσνικοφ και Ρούντολφ Νουρέγιεφ. Ο πολιτισμός και η ιστορία της πατρίδας του είχαν μεγάλη επιρροή σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του και το 2003 η παράσταση “Tocororo – A Cuban Tale”, βασισμένη στην παιδική του ηλικία, έκανε ρεκόρ εισιτηρίων στο Sadler’s Wells του Λονδίνου. Η αυτοβιογραφία του “No Way Home” (2007) έγινε best seller, ενώ έχει εμφανιστεί στις κινηματογραφικές ταινίες ‘Day of the Flowers’ και ‘New York, I Love You’.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ

Οδός Διονυσίου Αρεοπαγίτου

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018 στις 21:00

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 211 800 51 41

Διάρκεια παράστασης: 2 ώρες με το διάλλειμα