DISNEY

Η Alyson Hannigan θα είναι στο καστ της live action Κιμ Δυνατής

Ένα φανταστικό νέο για τους φαν του PopCode που ήταν φαν Κιμ Δυνατής και Himym.

Τον Φεβρουάριο το Disney Channel ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει live action ταινία για την Κιμ Δυνατή. Στη συνέχεια μάθαμε ότι η ταινία θα είναι έτοιμη το 2019 και πλέον ξέρουμε και όλο το καστ, το οποίο θα περιλαμβάνει την Alyson Hannigan, ως μαμά της Κιμ.

H Kιμ Δυνατή προβλήθηκε από το 2002 έως το 2007 και στην Ελλάδα τη βλέπαμε καθημερινά τα μεσημέρια στη ΝΕΤ κάπου πριν ή μετά το ‘Ουράνιο Τόξο’. Το στόρι τη θέλει να είναι μία έφηβη Tom Cruise που αναλαμβάνει επικίνδυνες αποστολές (στα Αγγλικά λέγεται Kim Possible, αλλά ήταν impossible να βρεθεί καλή ελληνική μετάφραση σε αυτό) με τη βοήθει του geeky φίλου της Ρον Σταματημένου. Μαζί τους ο άτριχος αρουραίος Ρούφους, κατοικίδιο του Ρον, που πολλές φορές είναι ο αφανής ήρωας των επεισοδίων, αλλά και ο Wade, ένα ακόμα έφηβο αγόρι που είναι ιδιοφυία και ζει κλεισμένος στο εργαστήριό του, επικοινωνόντας με τους άλλους μέσω κομπιούτερ. Μεγάλοι τους αντίπαλοι είναι ο Dr Drakken και η Σίγκο.

Την Κιμ και τον Ρον θα παίξουν οι άγνωστοι σε μας (και στην Αμερική) Sadie Stanley και Sean Giambrone αντίστοιχα, ενώ τον Dr Drakken θα υποδυθεί ο Todd Stashwick, τον οποίο πάλι δεν ξέρουμε/τε σαν όνομα, έχει όμως ένα ωραίο τρίβια πίσω του. Ο Stashwick είχε ξαναβρεθεί στα ίδια πλατό με την Alyson Hannigan στο ‘How I met your mother’, στο επεισόδιο ‘Αtlantic City’.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

O Πινόκιο του Darren Aronofsky κι άλλα 10 Disney live-action που θέλουμε να δούμε
12 Disney αλήθειες που θα καταστρέψουν τα παιδικά σου χρόνια
Ποιοι ήταν και πού βρίσκονται σήμερα οι έφηβοι από τα 90s κινούμενα