GAME OF THRONES

Αυτή η κομμένη σκηνή του ‘Game of Thrones’ ανησυχεί τους φαν για την 8η σεζόν

Κάτω τα χέρια από την Khaleesi.

Δεν έχουμε φάει ακριβώς τον γάιδαρο μέχρι την πρεμιέρα της 8ης τελευταίας σεζόν του ‘Game of Thrones’, αλλά τουλάχιστον μάθαμε πρόσφατα ότι θα τη δούμε μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2019. Δεν θα μπορούσες να μας πεις λιγότερα γι’ αυτό HBO, μπράβο.

Στο διάστημα που μας μένει προφανώς και θα συνεχίσουμε τις καταδύσεις μας σε θεωρίες και αναλύσεις. Αυτή που ακολουθεί προτάθηκε από τον The GΟT Guy στο YouTube σύμφωνα με το Bustle, αν και μέρος της είχε αναδειχθεί από τους φαν και στη διάρκεια του 7ου κύκλου.

Μιλάμε για τον πιθανό προδότη στην #TeamTargaryen. Οι εχθροί της Daenerys φαίνονταν να είναι κάμποσα βήματα μπροστά της στα πρώτα επεισόδια της περασμένης σεζόν και πολλοί είχαν υποθέσει ότι η ομάδα της είχε κάποιον καλοθελητή που τους προλάβαινε τις επόμενες κινήσεις της αρχηγού τους. Θα μπορούσε αυτή να είναι η Missandei;

Σε μια κομμένη σκηνή τους από την 4η σεζόν, όταν η Missandei είχε απελευθερωθεί από τη σκλαβιά στους αφέντες του Astapor και δούλευε ως μεταφράστρια για τη Dany, η τελευταία τής είχε ζητήσει να μην την προδώσει ποτέ. Δεν της το ζήτησε βασικά, ο τόνος της ήταν ξεκάθαρα επιτακτικός και προειδοποιητικός.

«Never betray me, never».

Ο George R.R. Martin και συχνά οι συντελεστές του ‘Game of Thrones’ είναι τεχνίτες στην προοικονομία. Ίσως λοιπόν η σκηνή αυτή έχτιζε το μέλλον. Ίσως επίσης, όπως πολλές άλλες σκηνές που βρίσκονται κατά καιρούς εκτός ροής, κόπηκε λόγω χρόνου ή ρυθμού και όχι επειδή μαρτυρούσε λεπτομέρειες για το τέλος της σειράς.

Τη συγκεκριμένη θεωρία πάντως, θα μπορούσε να τη στηρίζει και μια σκηνή της από την πιο πρόσφατη σεζόν που πολλοί φαν είχαν βρει παράξενη. Όταν η Missandei συναντήθηκε με τον Ser Davos στο Dragonstone, ο κοσμογυρισμένος πρώην λαθρέμπορος τη ρώτησε για την καταγωγή της γιατί δεν μπορούσε να την εντοπίσει από την προφορά της. Εκείνη του απάντησε ότι έρχεται από το Naath, ο Davos της είπε ότι ο τόπος της είναι όμορφος, και η Missandei απομακρύνθηκε αφού έγνεψε καταφατικά. Προσπαθούσε άραγε να του κρύψει κάτι;

Την αληθινή της ταυτότητα ίσως;

|Η ποπ κουλτούρα μέσα από εικόνες| Ακολούθησε το Ιnstagram account του PopCode.

ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΤΟΥ GAME OF THRONES:

9 εξελίξεις που θα συμβούν 100% στον 8ο κύκλο
Αυτή η θεωρία για τον Night King θα σε πάρει με το μέρος του (αν δεν είσαι ήδη)
Μια αλλαγή στο σετ του ‘Game of Thrones’ μπορεί να μαρτυρά ποιος παίρνει τον Θρόνο