GAME OF THRONES

Το ‘Game of Thrones’ σού είπε την αποκάλυψη του φινάλε μερικές σεζόν πριν

(Μάλλον) δεν θα το θυμόταν ούτε και ο πιο λιωμένος.

Ότι ο Jon Snow είναι κρυφοTargaryen το γνωρίζαμε από το περσινό φινάλε του ‘Game of Thrones’. Φέτος, όμως, μάθαμε και το όνομά του. Aegon Targaryen είναι το όνομα λοιπόν, προς τιμήν του Κατακτητή πρόγονου του Rhaegar (γιατί δεν είχαμε αρκετούς Aegon μέχρι τώρα). Ο χρήστης του Reddit tyjhort, όμως, πρόσεξε κάτι που είχαμε προσπεράσει.

Μία από τις πιο αγνές φιλίες που έχουμε δει στη σειρά και μία από τα ελάχιστες φωτεινές γωνιές στο ‘Game of Thrones’ γενικότερα, ήταν αυτή μεταξύ του Davos Seaworth με τη Shireen Baratheon. Τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που οι παραγωγοί αποφάσισαν να μας αφήσουν με έναν σκασμό ψυχολογικά μετά την εντολή που έδωσε ο ίδιος ο πατέρας της μικρής για να την κάψουν στην πυρά. Ένα από τα πιο γλυκά στιγμιότυπα μεταξύ τους, η πρώτη φορά που η Shireen ξεκίνησε να μάθει στον Davos να διαβάζει, έκρυβε ένα μικρό Easter egg που κατά πάσα πιθανότητα δε θα θυμόμασταν χωρίς τη βοήθεια του Reddit.

Η πρώτη λέξη που του έμαθε να διαβάζει ήταν το όνομα Aegon.

Η πορεία του Davos στη σειρά θα τον έκανε τελικά το δεξί χέρι του Jon, δηλαδή του νέου Aegon της σειράς.

Όταν ο Liam Cunningham ρωτήθηκε γι’ αυτό από τη Huffington Post, προφανώς και δεν είχε καμία ιδέα.

“Με δουλεύετε; Εγώ δεν ξέρω τι στον διάολο θα γίνει από το ένα επεισόδιο στο άλλο. Αυτή είναι η απόδειξη για το πόσο καλό είναι το σενάριο. Επτά σεζόν μετά, ο κόσμος ρωτά ακόμα την ίδια ερώτηση που ρωτούσαν την πρώτη σεζόν: Ποιος νομίζεις ότι θα καθίσει στον θρόνο;”.

“Ναι, είναι πολύ καλοί σ’ αυτό. Ο David [Benioff] και ο Dan [Weiss] φυτεύουν μικρά Easter eggs, αν θες τα να δεις”.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Πόσα ξέρεις για τη νέα οικογένεια του Jon Snow;
8 στιγμές του φινάλε που προβλέπουν το μέλλον
Οι Targaryen ετοιμάζονται να κατακτήσουν το Westeros σ’ αυτό το βίντεο