GAME OF THRONES

Μάθαμε γιατί στράβωσε ο Tyrion για τη φάση Jon και Daenerys

Ξέρουμε τι κρυβόταν πίσω από το βλέμμα που γεννά ακόμα θεωρίες.

Το ύποπτο βλέμμα του Tyrion όταν είδε τον Jon να χτυπά την πόρτα της Daenerys στο ‘Game of Thrones’ έχει γεννήσει αρκετές θεωρίες, με τις περισσότερες να ερμηνεύουν την αντίδρασή του ως ζήλια και να αποδίδουν σε αυτήν μια υποτιθέμενη συμφωνία που έχει συνάψει κρυφά με τη Cersei εκτός κάμερας.

Έχουμε τις αμφιβολίες μας για όλο αυτό, αλλά οι τελευταίες δηλώσεις του Peter Dinklage στο Entertainment Weekly αφήνει αρκετά περιθώρια.

«Προφανώς και ο Tyrion έχει συναισθήματα για τη Daenerys. Την αγαπάει – ή νομίζει ότι την αγαπάει. Του εμπνέει θαυμασμό. Και το αμφισβητεί γιατί δεν έχει καλό ιστορικό στους έρωτές του. Υπάρχει ζήλια μέσα σ’ αυτό», εξήγησε ο ηθοποιός.

«Και αγαπάει και τον Jon Snow. Είναι οι δύο άνθρωποι με τους οποίους έχει περισσότερα κοινά κατά κάποιον τρόπο – είναι και οι δύο outsiders των οικογενειών τους που έχουν αρνηθεί να ακολουθήσουν το μονοπάτι της οικογένειάς τους, ας ελπίσουμε για το καλύτερο».

«Αναρωτιέται πόσο έξυπνη κίνηση μπορεί να είναι [η σχέση του Jon και της Daenerys], γιατί το πάθος και η πολιτική δεν είναι καλός συνδυασμός».

Εσύ θα δεις το πάθος και την πολιτική να φέρνουν την καταστροφή ή τη σωτηρία του Westeros κάπου στα μέσα του 2019.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Γιατί το πλάνο της Cersei είναι καταδικασμένο να αποτύχει
Αυτή η θεωρία για τον Night King θα σε πάρει με το μέρος του (αν δεν είσαι ήδη)
Αυτή η κομμένη σκηνή του ‘Game of Thrones’ ανησυχεί τους φαν για την 8η σεζόν