GAME OF THRONES

Το ‘Game of Thrones’ δε θα σε αφήσει να μάθεις το τέλος του νωρίς

Ούτε ένα, ούτε δύο φινάλε θα γυριστούν για το τέλος της σειράς.

Τα σενάρια περνάνε από διαδικασία έγκρισης, τα σετ στήνονται και το καστ έχει κλείσει ήδη αεροπορικά εισιτήρια. Η παραγωγή του 8ου κύκλου ‘Game of Thrones’ ξεκινά τον Οκτώβριο και μαζί με όλους τους συντελεστές βρίσκονται στις επάλξεις και όλοι όσοι κατασκηνώνουν κοντά στα γυρίσματα για να διαρρεύσουν φωτογραφίες και spoilers.

Η σειρά προσπάθησε να τους το κάνει δύσκολο πέρυσι γυρίζοντας κάποιες ψεύτικες έξτρα σκηνές για να αποσυντονίσει τη ροή των επιβεβαιωμένων spoilers, ωστόσο πολλές από τις εξελίξεις είχαν γίνει γνωστές σε όσους φαν δεν είχαν καταφέρει να αντισταθούν στον πειρασμό.

Τώρα το HBO θα το πάει στο επόμενο επίπεδο γυρίζοντας 3, 5, μπορεί και παραπάνω ολόκληρα φινάλε για να μας ρίξει στάχτη στα μάτια.

Είναι γνωστή η τακτική και έχει χρησιμοποιηθεί ξανά για τεράστια τηλεοπτικά φινάλε που έπρεπε να μείνουν κρυφά. Όποιος ήταν κάποτε λιωμένος στα ιντερνετικά άδυτα του ‘LOST’, μπορεί και να θυμάται τις φωτογραφίες της body double της Evangeline Lilly να κυκλοφορεί με νυφικό στο σετ για να υποθέσουν οι φαν ότι η Kate Austen θα ντυνόταν νυφούλα λίγο πριν πέσει για πάντα η αυλαία του σόου. Εδώ, βέβαια, περιμένουμε πολύ περισσότερα teasers. Και σίγουρα πιο ψαρωτικά.

“Πρέπει να το κάνεις αυτό σε μακροσκελείς σειρές. Επειδή όταν γυρίζεις κάτι, ο κόσμος το ξέρει. Οπότε θα γυρίσουν πολλές διαφορετικές εκδοχές για να μην υπάρχει καθοριστική απάντηση μέχρι το τέλος”, δήλωσε ο διευθυντής προγράμματος του HBO, Casey Bloys σε φοιτητές του Moravian College κατά τη διάρκεια μιας παρουσίασης στην πόλη καταγωγής του.

Οι τοποθεσίες που κάνει συχνότερα γυρίσματα η σειρά είναι η Μάλτα, το Μαρόκο, η Ισπανία, η Κροατία, η Ισλανδία και η Βόρεια Ιρλανδία. Αυτό στην περίπτωση που θες να δοκιμάσεις την τύχη σου με δική σου κάμερα.

Τα γυρίσματα αναμένουνε να διαρκέσουν ενδεχομένως μέχρι και τον Αύγουστο του 2018, οπότε για πρεμιέρα κοιτάμε είτε για τέλος ‘18 ή αρχές ‘19. Εξαρτάται πάντα από τη διάρκεια των ίδιων των γυρισμάτων, αλλά και τον χρόνο που θα πρέπει να αφιερωθεί στα εφέ κατά το μοντάζ.